Open dag Hogeschool Van Hall Larenstein

Welke opleiding past perfect bij jou? Je ontdekt het op de open dagen bij Hogeschool Van Hall Larenstein. Maak de presentaties van onze opleidingen mee, haak aan bij een rondleiding door de school, ontmoet studenten en docenten, stel je vragen en - vooral - proef de sfeer. Zodat jij straks de juiste studiekeuze kunt maken.

De open dagen in 2024

Open dag Velp
zaterdag 3 februari 2024
Meld je aan
Open dag Leeuwarden
zaterdag 10 februari 2024
Meld je aan

Blik terug op de open dag in Velp van 11 november:

Welke opleidingen tref je bij de open dag?

Je maakt kennis met onze voltijd- en deeltijd-bachelors, masters en associate degrees. En met onze trainingen en cursussen.

Wat staat er op het programma?

Tussen 10.00 en 15.00 uur zetten we onze schooldeuren voor je open. Je kunt dan kennismaken met de opleiding(en) van jouw keuze, met studenten en docenten, met de praktijkruimtes binnen en buiten én met de gezelligheid bij de duurzaamste hogeschool van Nederland. Benieuwd naar de details?

Hoe kom je bij de open dag?

Beide locaties kun je heel goed met de trein, bus, auto, fiets of te voet bereiken.

Mag je iemand meenemen?

Natuurlijk zijn je moeder of vader, broer of zus, vriendin of vriend ook heel erg welkom bij de open dag op de hogeschool in Velp of Leeuwarden. Zij hoeven zich niet apart aan te melden. Alleen jij schrijft je in.

Collega bij banner met 'Welke opleiding kies jij?'

Heb je extra hulp nodig bij je studiekeuze?

Smaakt een opleiding ná de open dag naar meer? Kom dan een dagje proefstuderen. Het is het ideale moment om verder kennis te maken met de inhoud, de mensen en de hogeschool.

Wil je Hogeschool Van Hall Larenstein alvast online ontdekken?

Met onze VR Experience ervaar je direct hoe het is om door de school in Velp en Leeuwarden te lopen.