studie-keuze
Opleidingsgraad: Bachelor
Locatie: Leeuwarden
Opleidingsduur: 4 jaar
Taal: Nederlands (Leeuwarden)
Soort: Voltijd

Bedrijfskunde en Agribusiness (Bachelor voltijd)

Hbo Bedrijfskunde en Agribusiness

De agribusiness is een van de grootste branches ter wereld en altijd in ontwikkeling. Er worden steeds weer nieuwe hapjes en drankjes ontwikkeld en nieuwe toepassingen bedacht voor huidige producten. Zijn zeewier, melk, eendenkroos, koolzaad en boerenkool de nieuwe superfoods of juist de energiebronnen voor de toekomst? Er zijn zoveel mogelijkheden!

Bedrijfskunde en agribusiness combineert bedrijfskunde met specifieke voedsel- en agrarische kennis. Je leert ondernemen, krijgt gerichte kennis en je werkt aan je managementvaardigheden. Dit geeft je een groot voordeel op de arbeidsmarkt. Onze studenten vinden niet voor niets sneller dan gemiddeld een baan!

Praktijkgericht aan de slag!

De echte wereld staat centraal; al direct vanaf het begin werk je met casussen uit de praktijk via gastlessen, excursies, projecten en vaardigheidstrainingen.

Aanmelden voor deze studie Studielink

Aan de brochure van Bedrijfskunde en Agribusiness wordt nog hard gewerkt. Wij sturen je graag een berichtje zodra deze beschikbaar is. Laat daarvoor je mailadres achter. Wij gebruiken je mailadres dan uitsluitend om je te laten weten dat de brochure klaar is.
Formulier