Opleiding: Bachelor
Locatie: Leeuwarden
Opleidingsduur: 4 jaar
Taal: Nederlands
Soort: Voltijd

Bedrijfskunde en Agribusiness (bachelor voltijd)

Kom naar de open dag op
6 februari 2021
Informatie en aanmelden

Bedrijfskunde gecombineerd met voedsel- en agrarische kennis

De agribusiness is een van de grootste branches ter wereld en altijd in ontwikkeling. Er worden steeds weer nieuwe hapjes en drankjes ontwikkeld en nieuwe toepassingen bedacht voor huidige producten. Zijn zeewier, melk, eendenkroos, koolzaad en boerenkool de nieuwe superfoods of juist de energiebronnen voor de toekomst? Er zijn zoveel mogelijkheden!

De opleiding Bedrijfskunde en Agribusiness combineert bedrijfskunde met specifieke voedsel- en agrarische kennis. Je leert ondernemen, krijgt gerichte kennis over de foodbusiness en je werkt aan je managementvaardigheden. Dit geeft je een groot voordeel op de arbeidsmarkt. Onze studenten vinden niet voor niets sneller dan gemiddeld een baan!

Junior Company-programma

De echte wereld staat centraal; al direct vanaf het eerste jaar werk je samen met studenten aan opdrachten van de Junior Company, een programma door Jong Ondernemen. Je ontmoet er studenten van anderen hogescholen en pitcht tegen elkaar.

Daarnaast werk je tijdens je gehele opleiding met casussen uit de praktijk via gastlessen, excursies, projecten en vaardigheidstrainingen.

Brochure aanvragen? Klik hier!