Opleiding: Bachelor
Locatie: Leeuwarden
Opleidingsduur: 4 jaar
Taal: Nederlands
Soort: Voltijd

Bedrijfskunde en Agribusiness (bachelor voltijd)

Kom een dagje proefstuderen! Inschrijven

Bedrijfskunde gecombineerd met voedsel- en agrarische kennis

Jij wilt ondernemen of adviseren in de agribusiness sector. Het oplossen van vraagstukken als een goede financiĆ«le huishouding, het managen van een bedrijf of hoe kun je een bedrijf laten concurren met andere bedrijven. Dat leer jij tijdens deze opleiding. Ook ga je snel aan de slag met het opstarten van een eigen bedrijf en het runnen ervan in de praktijk. Zo kom je al lerende te weten wat er allemaal bij komt kijken. Adviesvaardigheden en ondernemerschap zijn een essentieel onderdeel van deze opleiding. Ben jij de ondernemer of adviseur waar de sector op wacht? Dan past deze opleiding ongetwijfeld bij jou.

De agribusiness is een van de grootste branches ter wereld en altijd in ontwikkeling. Zijn zeewier, melk, eendenkroos, koolzaad en boerenkool de nieuwe superfoods of juist de energiebronnen voor de toekomst? Er zijn zoveel mogelijkheden en kansen op de arbeidsmarkt. Deze groep afgestudeerde studenten vinden niet voor niets sneller dan gemiddeld een baan!

Studenten Bedrijfskunde en Agribusiness bezig met groepsopdracht op HVHL Leeuwarden

Junior Company-programma

De echte wereld staat centraal; al direct vanaf het eerste jaar werk je samen met studenten aan opdrachten van de Junior Company, een programma door Jong Ondernemen. Je ontmoet er studenten van anderen hogescholen en pitcht tegen elkaar.

Daarnaast werk je tijdens je gehele opleiding met casussen uit de praktijk via gastlessen, excursies, projecten en vaardigheidstrainingen.

Brochure aanvragen? Klik hier!