Informatie voor havo/vwo

Building your world

Ben jij bezig met zaken die jij belangrijk vindt en die er voor jou echt toe doen? Volg jij echt je dromen, je interesses, je kwaliteiten, je ambities? Hogeschool Van Hall Larenstein (HVHL) biedt studies waarbij je aan de slag gaat met de belangrijke, zinnige vraagstukken van deze tijd en deze wereld. Innovatie en samenwerking vormen daarbij de rode draad. Bij ons werken studenten uit de hele wereld samen met partners uit het bedrijfsleven aan deze uitdagingen. Al tijdens je studie help je het vakgebied verder. Je kijkt uit op een boeiende carrière in een vakgebied dat er echt toe doet. 


Studeren doe je op één van onze prachtige en inspirerende locaties in Leeuwarden of Velp. Bij HVHL zijn de lijnen kort. Met veel persoonlijk contact tussen docenten en studenten. Sterke banden met het werkveld zorgen ervoor dat werk en studie goed op elkaar aansluiten. Het is zo ingericht dat je volop de kans krijgt om je eigen keuzes te maken tijdens je studie.

HVHL heeft verschillende lectoraten. Zij vormen een schakel tussen het onderwijs en het bedrijfsleven, overheid, instellingen en andere kennispartners, wat voor jou als student actuele en leerzame onderzoeksopdrachten oplevert. Het samenspel tussen lectoren, studenten en het bedrijfsleven zorgt vaak voor nieuwe, innovatieve ideeën. Want als student heb jij je nieuwsgierige blik gericht op de toekomst.

Naar de HVHL-opleidingen