Opleiding: Bachelor
Locatie: Velp (bij Arnhem)
Opleidingsduur: 4 jaar
Taal: Engels
Soort: Voltijd

International Development Management (bachelor voltijd)

Kom een dagje proefstuderen! Inschrijven

Draag jij bij aan verandering?

Ben jij klaar om echt impact te maken? Kies jij voor daadwerkelijke klimaatverbetering, gelijkheid en eerlijke handel? Bij deze studie zet jij je betrokkenheid om in daden.

Je groeit uit tot specialist in duurzame transities. Je begrijpt welke belangen partijen hebben, zorgt voor internationale samenwerking en duurzaamheid is je startpunt.

Het evenwicht vinden tussen mens, aarde en welvaart is in deze opleiding belangrijk. Wij geloven dat door eerlijke handel, gelijke rechten en gelijke kansen een gezond evenwicht tussen mens, aarde en welvaart kan worden bereikt. Niet vanachter een bureau, maar in de praktijk en in direct contact. Bepaal zelf je studie-inhoud door elementen te kiezen uit 5 thema's. Kies jij voor verdieping in klimaatverandering en voedselzekerheid of ramp- en conflictreductie? Of wil je je inzetten voor sociale inclusiviteit en weerbare gemeenschappen? Hoe dan ook leer je mensen uit verschillende culturele en sociale omgevingen samen te brengen, belangen te verdedigen en innovatie te faciliteren.

‘Only together we can make a change’

Met jouw kennis kun je wereldwijd aan de slag: van natuurgebieden in Uganda en koffieplantages in Peru tot de klimaatlobby in Brussel. Je kunt aan de slag bij verscheidene partijen, zowel commercieel als niet-commercieel. Zo wordt je misschien wel coördinator noodhulpverlening bij het Rode Kruis, zet je je eigen duurzame bedrijf op, ga je aan de slag als adviseur klimaatverandering en duurzame productie, zet je je in voor mensenrechten of wordt je voedselzekerheid specialist bij de FAO.

Deze opleiding is een boeiende broedplaats waar studenten met talloze ideeën en achtergronden samenwerken aan één gemeenschappelijk doel: een rechtvaardige samenleving en een gezonde aarde. We wachten op jou!

Brochure aanvragen? Klik hier!