Open dag

Welkom op onze Opleidingenmarkt

Wil je nog een keer langskomen op Van Hall Larenstein voor je je definitieve studiekeuze maakt, dan ben je van harte welkom op onze Opleidingenmarkt op 26 maart in Velp of 2 april in Leeuwarden. Je kunt je hier aanmelden voor de Opleidingenmarkt. Je ouders of begeleiders zijn natuurlijk ook van harte welkom. Zij hoeven zich niet aan te melden.

Hieronder kun je meer lezen over de opleidingenmarkt.

___________________________________________________________________________

Opleidingenmarkt Velp donderdag 26 maart

Voorlichting over alle Van Hall Larenstein opleidingen in Velp.

Ouders en begeleiders hoeven zich niet aan te melden

Donderdag 26 maart 2020
18.00 tot 21.00 uur
Meld je hier aan!

___________________________________________________________________________

Opleidingenmarkt Leeuwarden donderdag 2 april 2020

Voorlichting over alle Van Hall Larenstein opleidingen in Leeuwarden.

Ouders en begeleiders hoeven zich niet aan te melden

Donderdag 2 april 2020
18.00 tot 20.30 uur
Meld je hier aan!

___________________________________________________________________________

Wat ga je doen op een opleidingenmarkt?

Misschien heb jij als examenkandidaat nog vragen over een van onze opleidingen of over studeren aan het hbo. Of je zoekt informatie over toelating, inschrijving of studeren met een functiebeperking. Kom dan langs op de Opleidingenmarkt. Hier kun je een opleidingspresentatie bijwonen, praten met docenten en studenten en voorgelicht worden over de praktische zaken van het studeren.

Als je pas in 2021 aan een hbo-opleiding wil beginnen, ben je natuurlijk ook van harte welkom, maar voor jou is een open dag in november of een meeloopdag in studiejaar 2020-21 meer geschikt. De Opleidingenmarkt is kleinschalig van opzet.

Voorbereiding

De meeste scholieren hebben best wat vragen, want op een hbo gaat het allemaal wat anders dan op je huidige school. Goed voorbereiden kan je helpen om jouw vragen beter te beantwoorden. Bekijk bijvoorbeeld samen met je ouders of verzorgers de informatie op onze opleidingspagina's en bereid vragen voor die je aan de docenten en of studenten wilt stellen. Hier vind je een lijst met voorbeeldvragen. Wist je bijvoorbeeld dat er ook meeloopdagen zijn voor als je nog meer wilt weten of meemaken? Of dat Van Hall Larenstein kan helpen met je profielwerkstuk?

Praat met onze studenten

Onze studenten zijn echte ervaringsdeskundigen die je een goed beeld kunnen geven van wat je te wachten staat als je voor een van onze opleidingen kiest. Daarnaast kunnen ze je ook veel vertellen over het studentenleven en de leuke dingen die jou te wachten staan.