Samenwerken

Zullen we samenwerken?

Tijdelijk of langdurig samenwerkingspartner worden levert voordeel op. Veel bedrijven en non-profitorganisaties zien inmiddels de toegevoegde waarde van invloed nemen op de ontwikkeling van hun specifieke vakgebied en vinden het van belang zelf een bijdrage te leveren aan de toekomst en ontwikkeling van hun vakgebied en de mensen die daar in (gaan) werken. Dat kan als je samenwerkt met onze hogeschool waar jaarlijks nieuwe generaties werknemers en ondernemers worden opgeleid. Stagiaires maken graag gebruik van de specifieke kennis en ervaring in bedrijven, en brengen zelf de laatste theoretische kennis mee. Ze brengen ook een frisse blik, hands on mentaliteit en nieuwsgierigheid mee, waarvan een bedrijf of organisatie weer profiteert. Hogeschool Van Hall Larenstein (HVHL) heeft daarnaast verschillende Applied Research Centres (onderzoeksgroepen) en de daaraan verbonden lectoraten. Als bedrijf of organisatie beschik je niet altijd over de juiste onderzoeksfaciliteiten of tijd en kennis om een gedegen onderzoek op te zetten. Maar de behoefte aan onderzoek naar duurzame producten, diensten of innovaties bestaat natuurlijk wél. Daar vinden we elkaar. Een oriënterend gesprek om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen is altijd mogelijk. Neem daartoe contact op met een van onze lectoren. 

Training en cursussen

Tot slot biedt HVHL een uitgebreid aanbod aan cursussen en trainingen voor professionals uit het vakgebied, waardoor er continu mogelijkheden zijn om in korte tijd nieuwe kennis te vergaren.

Duurzaam ondernemen doe je samen.

Cursus voor agrariërs & opleiding voor bedrijfsadviseur stikstof in de landbouw Meer informatie

Onze oriëntatie op de HVHL-thema's: duurzaamheid, groene leefomgeving, dier, voedsel, water, bodem, milieu, chemie, techniek en innovatie biedt volop kansen. Daarnaast biedt HVHL een uitgebreid aanbod aan cursussen en trainingen voor professionals uit het vakgebied, waardoor er continu mogelijkheden zijn om in korte tijd nieuwe kennis te vergaren. 

Contact

Heb je een onderzoeksvraag of wil je samenwerken, neem dan contact op met één van de lectoraten of stuur een mail naar [email protected]