Studiekeuze

Ontdek welke opleiding bij je past

Heb jij al een studiekeuze gemaakt of kom je er nog niet helemaal uit?  We helpen je graag met het maken van een keuze.  Zo kun je je laten informeren tijdens onze voorlichtingen waar je onze studenten en docenten al je brandende vragen kunt stellen. Liever een dagje meelopen? Ook dat is mogelijk! Bekijk hieronder welke mogelijkheden we aanbieden om jou te helpen met het kiezen van en studie.

Online open avond terugkijken

Op 2 juni 2022 was de laatste online open avond van dit schooljaar. Heb jij 'm gemist? Of wil je de info en presentaties nog eens op je gemak bekijken? Tot 1 september 2022 kun je de online open avond nog terugkijken. 

Vanaf 9 juni is het mogelijk de online open avond terug te kijken.

Meeloopdagen / proefstuderen

Dit schooljaar zijn er geen meeloopdagen meer. Voor het schooljaar 2022-2023 zullen wij voor de zomervakantie nieuwe data communiceren.

Rondleidingen

Zie jij jezelf al door de school wandelen op zoek naar het volgende leslokaal? Breng het in de praktijk! Hogeschool Van Hall Larenstein (HVHL) geeft je de kans om de hogeschool in het echt te bezoeken. Plan een rondleiding en proef alvast de sfeer van één van onze locaties.

Plan je rondleiding Aanmelden