Welke studie kies jij?

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in studeren aan Hogeschool Van Hall Larenstein (HVHL). We vinden het belangrijk dat je een complete indruk en antwoorden op al je vragen krijgt, zodat je met een gerust hart jouw opleiding kunt kiezen. Daarom organiseren we verschillende evenementen. Meld je aan en blok de datum alvast in je agenda. We ontmoeten je graag!

Open dag

Wil je ontdekken wat studeren bij HVHL betekent voor jou? Wil je alles weten over de opleiding(en) van je interesse? Bezoek de open dag! Dé manier om zo goed mogelijk te ervaren hoe het is om te studeren in Leeuwarden of Velp.

Meeloopdag

Wil je er zeker van zijn dat een opleiding écht bij je past? Kom een dagje proefstuderen. Volg (online) lessen, maak kennis met een student en docent en stel al je vragen.

Unieke mini-rondleiding

Je bent bijna klaar voor de volgende stap: studeren bij HVHL. Of twijfel je nog? Dan is dit je kans. HVHL organiseert mini-rondleidingen voor kleine groepjes tot 10 personen. Wil jij ook een leuke indruk krijgen van HVHL in Leeuwarden of Velp? Meld je dan aan voor een mini-rondleiding in Leeuwarden en/of Velp.

Studeren&zo

In het magazine Studeren&zo lees je meer over wat HVHL naast het studeren nog meer te bieden. Aandacht voor onder andere persoonlijke ontwikkeling en ondernemerschap. Ook lees je meer over het studentenleven, interviews met studenten en praktische informatie die voor jou de weg vrij maken om de best passende opleiding bij HVHL te kiezen. Veel lees- en kijkplezier.

Meer informatie

Deze pagina wordt steeds geüpdatet met de laatste events, houd deze in de gaten. Heb je vragen? Stel ze gerust. Mail naar info@hvhl.nl of bel 026 369 56 95 (Velp) of 058 284 61 00 (Leeuwarden).

Kaasmaken door studenten