Studiekeuze

Ontdek welke opleiding bij je past

Heb jij al een studiekeuze gemaakt of kom je er nog niet helemaal uit?  We helpen je graag met het maken van een keuze.  Zo kun je je laten informeren tijdens onze voorlichtingen waar je onze studenten en docenten al je brandende vragen kunt stellen. Liever een dagje meelopen? Ook dat is mogelijk! Bekijk hieronder welke mogelijkheden we aanbieden om jou te helpen met het kiezen van en studie.

Online open avond donderdag 2 juni a.s. van 19.00 tot 21.00 uur

Een open avond is dé start van je studiekeuze. Op donderdag 2 juni zetten we onze digitale deuren wagenwijd voor jou open. Vanaf 19.00 uur ben je van harte welkom op onze online open avond. Op een speciale site nemen we je mee naar de opleiding(en) van jouw keuze en stellen we je voor aan docenten en studenten.

Donderdagavond 2 juni 2022 Aanmelden

Meeloopdagen / proefstuderen

Heb je een leuke opleiding op het oog waar je meer van wilt weten? Kom dan een dagje proefstuderen. Op onze locatie Leeuwarden of Velp ervaar je hoe het is om alvast één dag student te zijn. De ideale manier om een studie te ontdekken.

Plan je meeloopdag Aanmelden

Rondleidingen

Zie jij jezelf al door de school wandelen op zoek naar het volgende leslokaal? Breng het in de praktijk! Hogeschool Van Hall Larenstein (HVHL) geeft je de kans om de hogeschool in het echt te bezoeken. Plan een rondleiding en proef alvast de sfeer van één van onze locaties.

Plan je rondleiding Aanmelden