Studiekeuze

Online Studiekeuzeplatform

Een studie kiezen! Dat is niet eenvoudig. Daarom helpen we je graag verder op ons online studiekeuzeplatform. Op dit platform kun je je rustig verdiepen in onze opleidingen en hogeschool. Je vindt er bijvoorbeeld: Tips om de juiste studiekeuze te maken. Meld je aan en kijk rustig rond wanneer jij tijd hebt!

Online Studiekeuzeplatform bekijk

Bezoek een open dag

Op zaterdag 11 en 25 november is het zover, dan staan de deuren wagenwijd voor jou open. Tussen 10:00 tot 15:00 uur nemen we je mee naar de opleiding(en) van jouw keuze en stellen we je voor aan docenten en studenten. En misschien wel het belangrijkste: kun je de sfeer proeven op onze locaties. Kortom, alles om ervoor te zorgen dat jij na afloop met een gerust hart je definitieve studiekeuze kunt maken.

Open dagen
schooljaar 2023 - 2024
bekijk

Meeloopdagen / proefstuderen

Ben je nieuwsgierig geworden naar een opleiding? Kom dan proefstuderen om te ontdekken wat jouw favoriete opleiding inhoudt en de sfeer te proeven. Een dag waarop jij al even student bent. Pak die kans om toekomstige medestudenten te ontmoeten en huidige studenten het hemd van het lijf te vragen. Juist om met elkaar ervaringen te delen. Dat is echt heel waardevol voor jou. Kortom, kom proefstuderen tijdens de meeloopdagen. Dat kan in Leeuwarden en Velp.

Mocht je in het schema je gewenste opleiding niet kunnen vinden of geen passende datum stuur dan een mail naar [email protected].

Meeloopdagen
schooljaar 2023-2024
bekijk