Meeloopdagen

Kom een dagje proefstuderen

Wil je de sfeer eens proeven bij een van onze opleidingen in Leeuwarden of Velp* en nader kennismaken met studenten en docenten? Kijk dan hieronder naar de opleiding(en) die jou leuk lijken en meld je aan voor een meeloopdag.

Een dag waarop jij al even student bent!

Je volgt een speciaal samengesteld lesprogramma met verschillende vakken uit het eerste jaar. Je hebt contact met studenten die je alle ins and outs kunnen vertellen van de opleiding. Voor het gemak hebben we alvast een paar voorbeeldvragen voor je verzameld die je zou kunnen stellen.

*In verband met de ontwikkelingen rondom het coronavirus onderzoeken we momenteel of we een online variant van de meeloopdag kunnen organiseren. Meld je dus sowieso aan! Voorafgaand aan de meeloopdag ontvang je dan meer informatie over de wijze en opzet van de dag.

Alle meeloopdagen in Leeuwarden
voorjaar 2020
Data en aanmelden
Alle meeloopdagen in Velp
voorjaar 2020
Data en aanmelden
Je kunt ook een webinar volgen Bekijk de beschikbare webinars

In Leeuwarden kun je een dag meelopen met de opleidingen:

Bedrijfskunde en Agribusiness, Biotechnologie, Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek, Chemie, Chemische Technologie, Dier- en Veehouderij, Diermanagement, Forensisch Laboratoriumonderzoek, International Business, Kust- en Zeemanagement, Management van de Leefomgeving, Melkveehouderij (associate degree), Milieukunde, Tuinbouw en Akkerbouw en Voedingsmiddelentechnologie. 

In Velp kun je een dag meelopen met de opleidingen:

Bos- en Natuurbeheer (voltijd en deeltijd), Dier- en Veehouderij, International Business in Food and Flowers, Internationale Development Management, Land- en Watermanagement (voltijd en deeltijd), Management van de Leefomgeving, Tuin- en Landschapsinrichting (voltijd en deeltijd) en Voedingsmiddelentechnologie.