Meeloopdagen

Kom een dagje proefstuderen

Wil je de sfeer eens proeven bij een van onze opleidingen in Leeuwarden of Velp? Graag hadden we je met open armen ontvangen op onze beide locaties, maar in plaats daarvan organiseren we nu leuke online meeloopdagen voor je. Volg korte online colleges, laat studenten je de ins en outs van hun opleiding en van het studentenleven vertellen en leer alvast een aantal docenten kennen. Tussendoor en na afloop kun je al je vragen stellen aan studenten en docenten via live chat. Hierna ben je alweer een stuk verder met je studiekeuze. Zien we je online?

Je kunt je hieronder aanmelden voor de online meeloopdagen.

Vind je het lastig om te bedenken welke vragen je tijdens je meeloopdag kunt stellen? We hebben alvast een aantal voorbeeldvragen voor je op een rijtje gezet.

Alle online meeloopdagen voor Leeuwarden Data en aanmelden
Alle online meeloopdagen voor Velp Data en aanmelden

In Leeuwarden kun je een dag meelopen met de opleidingen:

Bedrijfskunde en Agribusiness, Biotechnologie, Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek, Chemie, Chemische Technologie, Dier- en Veehouderij, Diermanagement, Forensisch Laboratoriumonderzoek, International Business, Kust- en Zeemanagement, Management van de Leefomgeving, Melkveehouderij (associate degree), Milieukunde, Tuinbouw en Akkerbouw en Voedingsmiddelentechnologie. 

In Velp kun je een dag meelopen met de opleidingen:

Bos- en Natuurbeheer (voltijd en deeltijd), Dier- en Veehouderij, International Business in Food and Flowers, Internationale Development Management, Land- en Watermanagement (voltijd en deeltijd), Management van de Leefomgeving, Tuin- en Landschapsinrichting (voltijd en deeltijd) en Voedingsmiddelentechnologie.