SABE regeling

Hogeschool Van Hall Larenstein gaat komend voorjaar voor agrarische ondernemers en bedrijfsadviseurs met betrekking tot de verduurzaming van de agrarische sector volgende cursus en opleiding verzorgen:

  1. Verdiepingscursus stikstof in de landbouw voor agrarische ondernemers. Hiervoor zijn door het RVO vouchers ter waarde van Euro 1.500 uitgegeven (eind november). Deze voucher kan voor het volgen van deze verdiepingscursus bij Hogeschool Van Hall Larenstein worden verzilverd.
  2. Opleiding voor bedrijfsadviseur: bent u bedrijfsadviseur van agrarische ondernemers? En wilt u agrariërs helpen duurzamer te werken? Dan kunt u bij Hogeschool Van Hall Larenstein de opleiding stikstofcoach volgen. Hiervoor worden door het RVO vouchers ter waarde van Euro 1.250 beschikbaar gesteld (lees hierover meer op https://www.rvo.nl/subsidie-en-financieringswijzer/agrarische-opleiding-bedrijfsadviseurs). Deze voucher kan voor het volgen van deze opleiding bij Hogeschool Van Hall Larenstein worden verzilverd.

Indien u interesse heeft voor het volgen van deze cursus of opleiding dan kunt u contact opnemen met Harry Ankoné, manager Contractactiviteiten & Relatiebeheer van Hogeschool Van Hall Larenstein via 026-3695629 of   harry.ankone@hvhl.nl.

In de loop van januari treft u op onze website (www.hvhl.nl)  nadere informatie over de opzet (rekening houdend met Covid-19 virus), inhoud en data van de verdiepingscursus stikstof en de opleiding voor bedrijfsadviseur.