Studenten vertellen

Studenten en afgestudeerden vertellen over hun ervaringen met de opleiding Management van de Leefomgeving:

“Ik wil een prettige leefomgeving creëren voor anderen”

Maarten Fokma studeert dit jaar af met een opdracht voor het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Hij is een echte verbinder en wil later als omgevingsmanager bewoners zo veel mogelijk betrekken bij projecten in hun buurt.
Lees hier zijn verhaal.

“Deze studie gaat dus echt om samenwerken”

Ymke en Esmée kozen voor de studie Management van de Leefomgeving in Velp. Ze werden in het diepe gegooid en deden al vroeg in hun eerste jaar een onderzoek onder bewoners van de gemeente Rheden. Ze onderzochten de leefbaarheid van een dorp.
Lees hier hun verhaal.

"Ik wil de groensector niet vanuit een commercieel bedrijf, maar vanuit de overheid bekijken"

Jop van Oort gaat graag de wijk in, om te horen of het groen voldoet aan de wensen van de bewoners. Hij studeert sinds vorig jaar Management van de Leefomgeving in Velp.
Lees hier zijn verhaal.

"Je komt je medestudenten in het werk later nog vaak tegen"

Pleun Kievits, tweedejaars student Management van de Leefomgeving in Velp en is erg enthousiast over haar opdracht voor de gemeente Culemborg. Ze ging aan de slag om daar de leefomgeving te verbeteren.
Lees hier haar verhaal.

"De natuur was voor mij een belangrijke reden om voor deze studie te kiezen"

In zijn studie Management van de Leefomgeving in Velp moet Rinus Robaard veel samenwerken. “Dat is leuk en handig, want dat zal je later ook veel tegenkomen.”
Lees hier zijn verhaal.

"Ik wil mijn kennis gewoon lekker gaan toepassen"

Tom Penning de Vries begon eerst aan de opleiding tot leraar Aardrijkskunde, maar besloot toen over te stappen naar Management van de Leefomgeving in Velp. “Het is een volle, diverse studie.”
Lees hier zijn verhaal.