Studenten vertellen

Verhalen van studenten Equine, Sports and Business

Studenten en afgestudeerden vertellen over hun ervaringen met Equine, Sports and Business:

"Ik vond mbo paardenstudies te makkelijk, dus koos ik een andere mbo opleiding om op het hbo mogelijk iets paard gerelateerd te doen"

Romy Ticheloven volgde eerst een totaal andere opleiding, maar omdat ze actief is in de spring sport begon het bij haar toch te kriebelen en maakte ze de overstap.
Lees hier haar verhaal.

"Ik vind het super leuk dat het paard altijd het grote onderwerp is in de lessen op school"

Nele Schimmelpfenning komt uit Duitsland en is hier komen studeren en vindt het fijn dat ze hier veel praktische activiteiten kan ondernemen.
Lees hier haar verhaal.

"Gewoon doen wat je leuk vindt"

Vivian Proföhr studeerde Equine, Sports and Business, een specialisatie van de opleiding Dier- en Veehouderij. Zij vertelt over haar passie voor online marketing en hoe haar studie bij Hogeschool Van Hall Larenstein (HVHL) haar daarop heeft voorbereid.
Lees hier haar verhaal.

"Bij Van Hall Larenstein kreeg ik de kans om naar Zuid-Afrika te gaan"

Lieke van Klink studeerde Equine, Leisure and Sports (de voorloper van Equine Sports and Business), een specialisatie van de opleiding Dier- en Veehouderij in Velp. Tijdens haar studie kreeg zij de kans om naar Zuid-Afrika te gaan.
Lees hier haar verhaal

"Zorg voor een goed netwerk en ga je dromen achterna!"

Annika Pohle heeft Equine, Leisure and Sports (de voorloper van Equine Sports and Business) gestudeerd, een specialisatie van de opleiding Dier- en Veehouderij in Velp. Haar studie aan HVHL bereidde haar voor op het waarmaken van haar pensionstal-droom.
Lees hier haar verhaal

"Wat ik leerde tijdens mijn studie, komt nu van pas in mijn werk"

Caroline Dach studeerde Equine, Sports and Business bij HVHL. Zij is nu Event Manager bij Reed Exhibitions Deutschland GmbH, waar ze deel uitmaakt van het team dat het grootste paardenevenement in Europa organiseert: de Equitana.
Lees hier haar verhaal.

“Mijn stage bij Ludger Beerbaum was een wereldkans!"

Phoebe Rohn uit de Verenigde Staten werkte na haar middelbare school twee jaar als professioneel ruiter. Ze realiseerde zich dat ze graag hogerop wilde komen in de sector en dat ze daarvoor meer kennis nodig had. Die kennis vond ze in Nederland, bij de opleiding Equine, Sports and Business bij HVHL in Velp. Dat ze via haar studie stage mocht lopen bij de wereldberoemde springruiter Ludger Beerbaum, vindt ze nog steeds een wereldkans. Bekijk de video voor het hele verhaal: