Wij gebruiken cookies
Van Hall Larenstein gaat zeer zorgvuldig om met haar klanten informatie en zal deze gegevens nimmer aan derden ter beschikking stellen. Lees meer over ons Privacy- en Cookiebeleid.
Hogeschool Van Hall Larenstein (HVHL) en Nordwin College hebben samen het Food Application Centre for Technology (FACT) als onderzoeks – en opleidingsfaciliteit geïnitieerd. Samen met het Water Applicatie Centrum biedt het mogelijkheden voor praktijkgericht onderwijs en onderzoek in de domeinen voeding en water. Het is een intensieve samenwerking met het bedrijfsleven en draagt bij aan het innovatief vermogen van ondernemers. De Sustainable Development Goals zijn hierbij een rode draad.
Voordelen van het FACT voor het bedrijfsleven zijn:
Het FACT is een onderzoeks-, opleidings- en demonstratiefaciliteit met moderne pilot voedselbereidingsapparatuur. Hiermee richt het FACT richt zich op product- en procesinnovatie voor de voedingsmiddelenindustrie, met focus op zuivel, dranken, sauzen en bakkerij.
Het FACT doet dat door
Het FACT doet dat voor
De faciliteiten binnen het FACT zijn ook beschikbaar voor ondernemers. Met eigen operators kan men gebruik maken van de faciliteiten. Na een korte instructie kunt u, met een goedgekeurd werkplan, uw eigen food grade pilot producties realiseren. Er is een operator en ondersteunend personeel aanwezig voor assistentie.
Interesse? Neem contact op met de business developer voor de mogelijkheden en tarieven:
Sytze Wiegersma: 06 26 88 77 35 of [email protected]