NL Leert door-regeling / SOL

Waarom SOL?

Stichting Ontwikkelingsfonds Levensmiddelenindustrie (SOL) ondersteunt bedrijven en medewerkers in de food- en feedindustrie bij de ontwikkeling van hun vaardigheid, wendbaarheid en vitaliteit. Wij ontwikkelen visie, verbinden en faciliteren de sector en bieden oplossingen op de werkvloer.
Dit doen we op twee gebieden: Mens & Organisatie en Funding & Finance.
Zo staan wij sinds 1989 klaar voor de food- en feedindustrie in Nederland met oplossingen ván de sector, vóór de sector. Kijk voor meer informatie op https://www.sol-online.nl/

Wie kan SOL subsidie aanvragen?

SOL is erkend aanvrager van diverse Europese, nationale en regionale subsidies. In het onderstaande overzicht staan de actuele subsidies die bijdragen aan de ontwikkeling van bedrijven en hun medewerkers in de food- en feedindustrie.
Wil je meer informatie, of wil je gebruik maken van een subsidie of deelnemen aan een van onze projecten? Neem dan contact op met ons.

Wat is NL Leert Door?

Door de coronacrisis zijn veel mensen hun baan verloren of vervullen ze een andere functie. Hierdoor is er veel beweging op de arbeidsmarkt en zijn er banen weggevallen, anders ingevuld en ontstaan. NL Leert Door is een subsidieregeling voor iedereen tussen de 18 jaar en de pensioengerechtigde leeftijd. Via deze regeling kun je kosteloos gebruik maken van scholing, ontwikkeladvies of begeleiding. Het doel van deze subsidie is het vergroten van de werkgelegenheid en arbeidskansen.

Wie kan er gebruikmaken van NL Leert Door?

Of je nou zzp-er bent, in loondienst, werk zoekt of een flexcontract hebt: (bijna) iedereen kan gebruik maken van de subsidieregeling. Binnen de NL Leert Door kun je kosteloos gebruik maken van scholing, ontwikkeladvies of begeleiding.
Kijk voor meer informatie op de website.

Trefwoorden: