Losse modules ad Voedingsmiddelentechnologie (Leeuwarden - Velp)

Maatwerk en zelf samenstellen: losse modules bij de deeltijdopleiding associate degree.

Opzet van de modules

De tweejarige deeltijd opleiding Voedingsmiddelen Technologie bestaat uit vijf modules. Deze modules zijn afzonderlijk te volgen. Elke module omvat een periode van 9 weken en bestaat uit een combinatie van theorie- en praktijklessen. De opdrachten die je krijgt, voer je bij voorkeur uit binnen het bedrijf waar je werkt. Op die manier pas je het geleerde direct in je dagelijkse werk toe. Elke module is 15 EC (gelijk aan 420 studiebelastingsuren).

Losse modules

Toelating

Je bent toelaatbaar voor het volgen van de losse modules als je een mbo-4 opleiding of havo met wiskunde A of B en scheikunde hebt afgerond met een diploma. 

Relevante werkkring

Een aanvullende eis voor het volgen van de losse modules is dat je werkzaam bent in een relevante werkkring (minimaal 0,5 fte op mbo-4 niveau). Dit is essentieel voor het uitvoeren van de integrale opdrachten bij je werkgever.

Certificaat

Na afronding van de module met een voldoende resultaat, ontvang je een certificaat. Met het volgen van alle losse modules binnen de opleiding heb je geen recht op een hbo-diploma.

Kosten

De kosten per module zijn € 2.670,- voor het studiejaar 2022-2023. 

Meer informatie en aanmelding

Voor meer informatie, een persoonlijk gesprek of aanmelding als cursist kun je een e-mail sturen naar:
Martin Wijnia (cursuslocatie Leeuwarden)
Hilletje Beekman (cursuslocatie Velp)