Losse modules

Wil je gericht kennis vergaren en zelf je onderwijsprogramma samenstellen? Individueel of in groepsverband? Dan kun je er voor kiezen om losse modules te volgen. Zo bepaal je zelf de gewenste duur, vorm en inhoud van je opleiding. Kies wat bij je past!

Nieuw! Onze cursuslijnen.

Kies je eigen weg naar een (nog) groenere toekomst
Wil jij bijdragen aan een duurzame en toekomstbestendige leefomgeving? Werk je al in het groen of ben je betrokken bij de inrichting van stad of land en wil je meer kennis en vaardigheden op dit gebied? Of doe je heel ander werk, maar wil je graag meer weten
en leren over groene inrichting van de buitenruimte? Dan zijn onze cursuslijnen binnen de deeltijdopleiding Tuin- en Landschapsinrichting zeker iets voor jou! Download hier de flyer. Volg je een van onze cursuslijnen? Dan krijg je 10% korting op de reguliere prijs van de losse modules.

HVHL Trainingen en cursussen biedt losse modules aan binnen de hbo-opleidingen Tuin- en Landschapsinrichting (dt), Bos- en Natuurbeheer (dt) en Land- en Watermanagement (dt), en de associate degree Voedingsmiddelentechnologie. De kosten verschillen per module, afhankelijk van het aan de module gekoppeld aantal EC (studiepunten).

Meer weten over contractonderwijs? Neem contact op via [email protected].

Losse modules Tuin- en Landschapsinrichting (op donderdag)

Tweedejaars modules deeltijd Tuin- en Landschapsinrichting (op vrijdag)

Losse Modules Modulaire Leergang Rentmeester NVR

Losse modules Bos- en Natuurbeheer

Losse modules ad Voedingsmiddelentechnologie

Losse modules Land- en watermanagement Niveau 1

Losse modules Land- en watermanagement Niveau 2

Losse modules Land- en watermanagement Niveau 3

Trefwoorden: