Losse modules volgen

Maatwerk bij kennisoverdracht

Als aanbieder van trainingen en cursussen speelt HVHL in op de behoefte en specifieke wensen van vragen van huidige en nieuwe cursisten. Naast de reguliere cursussen is het mogeijk om cursussen in gewenste, duur, vorm en inhoud aan te bieden. Maatwerk door de samenstelling van losse modules. Zowel op individueel niveau als in groepsverband. Door de kleinschalige opzet en de persoonlijke benadering van HVHL T&C is eigenlijk alles bespreekbaar. Van een tweedaagse masterclass tot een intensieve langdurige cursus.

HVHL biedt losse modules aan bij de volgende opleidingen
deeltijd Tuin- en Landschapsinrichting
deeltijd ad Voedingsmiddelentechnologie
deeltijdopleiding Bos- en Natuurbeheer

In-company of op de hogeschool
Ook de locaties om de cursus te volgen zijn bespreekbaar. Dat kan zijn vanuit de onderwijslocaties in Leeuwarden of Velp, in het werkveld of in-company. Als dit bijdraagt aan een juiste wijze van (praktijkgerichte) kennisoverdracht, dan is T&C bereid een inhoudelijk passend programma samen te stellen. Denkend in mogelijkheden en kansen. Dus ook voor dit type maatwerk is HVHL de juiste partner.

Kosten en betaling
De kosten verschillen per module, afhankelijk van het aan de module gekoppeld aantal ECTS (studiepunten). Eén ECTS staat voor 28 uur studeren, inclusief het volgen van colleges. Na toelating ontvang je een factuur met een betaaltermijn van 30 dagen.

Tentamens en toetsing
Wil je tentames afleggen? Dan schrijf je je officieel in als cursist. Als cursist heb je geen recht op studiefinanciering. Momenten van toetsing en (her)tentamens zijn gelijk aan die van het reguliere onderwijs. Bij een 6 of hoger ontvang je een certificaat. Dit certificaat geeft vervolgens recht op een vrijstelling bij het volgen van de volledige deeltijdopleiding.

Contractonderwijs = losse modules

In de onderwijssector wordt regelmatig de term 'contractonderwijs' genoemd. Dit is gelijk aan het aanbod van losse modules bij Trainingen & Cursussen. 

Samen in gesprek

Wil je losse modules volgen om gerichte kennis te vergaren of wil je een maatwerkoplossing bespreken? Laat het weten via: info.tc@hvhl.nl