Cursus: losse modules volgen

Maatwerk bij kennisoverdracht

Als aanbieder van trainingen en cursussen speelt HVHL in op de behoefte en specifieke wensen van vragen van huidige en nieuwe cursisten. Naast de reguliere cursussen is het mogeijk om cursussen in gewenste, duur, vorm en inhoud aan te bieden. Maatwerk door de samenstelling van losse modules. Zowel op individueel niveau als in groepsverband. Door de kleinschalige opzet en de persoonlijke benadering van HVHL T&C is eigenlijk alles bespreekbaar. Van een tweedaagse masterclass tot een intensieve langdurige cursus.

Ook de locaties om de cursus te volgen zijn bespreekbaar. Dat kan zijn vanuit de onderwijslocaties in Leeuwarden of Velp, in het werkveld of in-company. Als dit bijdraagt aan een juiste wijze van (praktijkgerichte) kennisoverdracht, dan is T&C bereid een inhoudelijk passend programma samen te stellen. Denkend in mogelijkheden en kansen. Dus ook voor dit type maatwerk is HVHL de juiste partner.  
 

Losse modules, ook welĀ contractonderwijs

In de onderwijssector wordt regelmatig de term 'contractonderwijs' genoemd. Dit is gelijk aan het aanbod van losse modules bij Trainingen & Cursussen. 

Aanbod losse modules

Het aanbod van losse modules en losse modules als onderdeel van een deeltijd-opleiding zijn overzichtelijk bij elkaar gezet. De losse modules zijn ook uitstekend als serie te volgen. Sommige modules vereisen wel specifieke voorkennis en (werk)ervaring. 

Samen in gesprek

Wil je losse modules volgen om gerichte kennis te vergaren of wil je een maatwerkoplossing bespreken? Laat het weten via: info.tc@hvhl.nl