Wij gebruiken cookies
Van Hall Larenstein gaat zeer zorgvuldig om met haar klanten informatie en zal deze gegevens nimmer aan derden ter beschikking stellen. Lees meer over ons Privacy- en Cookiebeleid.
Geen optimale voedselveiligheid zonder perfect microbiologisch onderzoek. Geen perfect microbiologisch onderzoek zonder prima opgeleide laboratoriummedewerkers. Zo simpel is het.
Zo logisch dus ook dat het op de cursus ´Microbiologie voor Beginners´ draait om één ding en één ding alleen: kwaliteit. Kwaliteit in de zin van puur theoretisch microbiologische en laboratorium technische kennis. Maar zeker ook kwaliteit in de zin van de concrete toepassing daarvan: de praktische vaardigheden dus. Want juist de optimale balans daartussen maakt het verschil tussen een ´gewone´ laborant en een topmedewerker in een microbiologisch laboratorium. Waar optimale voedselveiligheid gegarandeerd wordt.
De cursus (opgezet overigens samen met Mérieux Nutrisciences, een wereldspeler op het terrein van voedselveiligheid) is in alles toegesneden op beginnende microbiologische analisten en kwaliteitsfunctionarissen. Actief op zowel bedrijfs-, overheids- als commerciële laboratoria.
De cursus is bestemd voor iedereen die zich bezig houdt met de uitvoering van microbiologisch onderzoek in bedrijfs-, overheids- en commerciele laboratoria. Het regelmatig zelf uitvoeren van microbiologisch onderzoek is daarbij belangrijker dan de genoten opleiding en ervaring. De cursus is vooral bedoeld voor beginnende microbiologische analisten en voor diegenen die in staat moeten zijn om beslissingen te nemen op basis van analyseresultaten, zoals kwaliteitsfunctionarissen.
Locatie: Velp
Kosten: € 2.375,00 vrij van BTW
Cursusduur: 4 dagen (8, 15, 22 en 29 juni 2023)
Startdatum: 8 juni 2023
Klik hier om de flyer van Microbiologie voor Beginners te downloaden.
Klik hier om het programma te downloaden.
Of neem contact op met de afdeling Trainingen & Cursussen in Velp via 026 369 56 40 of [email protected].
HVHL behoudt het recht voor om wijzigingen in een studieprogramma, docenten en de inhoud aan te brengen als dat nodig is voor het bereiken van het resultaat of in geval van overmacht.