Praktijkcursus Microbiologie

Korte cursus | 4 dagen | food | laboratoriumonderzoek

 

Betere laboranten,

beter microbiologisch onderzoek,

betere voedselveiligheid

Geen optimale voedselveiligheid zonder perfect microbiologisch onderzoek. Geen perfect microbiologisch onderzoek zonder prima opgeleide laboratoriummedewerkers. Zo simpel is het.
Zo logisch dus ook dat het op de cursus ´Microbiologie voor Beginners´ draait om één ding en één ding alleen: kwaliteit. Kwaliteit in de zin van puur theoretisch microbiologische en laboratorium technische kennis. Maar zeker ook kwaliteit in de zin van de concrete toepassing daarvan: de praktische vaardigheden dus. Want juist de optimale balans daartussen maakt het verschil tussen een ´gewone´ laborant en een topmedewerker in een microbiologisch laboratorium. Waar optimale voedselveiligheid gegarandeerd wordt.

De cursus (opgezet overigens samen met Mérieux Nutrisciences, een wereldspeler op het terrein van voedselveiligheid) is in alles toegesneden op beginnende microbiologische analisten en kwaliteitsfunctionarissen. Actief op zowel bedrijfs-, overheids- als commerciële laboratoria.

Voor wie bestemd?

De cursus is bestemd voor iedereen die zich bezig houdt met de uitvoering van microbiologisch onderzoek in bedrijfs-, overheids- en commerciele laboratoria. Het regelmatig zelf uitvoeren van microbiologisch onderzoek is daarbij belangrijker dan de genoten opleiding en ervaring. De cursus is vooral bedoeld voor beginnende microbiologische analisten en voor diegenen die in staat moeten zijn om beslissingen te nemen op basis van analyseresultaten, zoals kwaliteitsfunctionarissen.

Praktische informatie

Locatie: Velp
Kosten: € 2.565,00 vrij van BTW
Cursusduur: 4 dagen 
Cursusdata: volgt later
Startdatum: volgt later

Meer weten?

Klik hier om de flyer van Praktijkcursus Microbiologie te downloaden. 
Of neem contact op met de afdeling HVHL Academy in Velp via 026 369 56 40 of [email protected].

Aanmelden

Klik hier om je aan te melden voor de Praktijkcursus Microbiologie.

HVHL behoudt het recht voor om wijzigingen in een studieprogramma, docenten en de inhoud aan te brengen als dat nodig is voor het bereiken van het resultaat of in geval van overmacht.