Studenten vertellen

Verhalen van studenten International Agribusiness and Trade

Studenten en afgestudeerden vertellen over hun ervaringen met de opleiding International Agribusiness and Trade in Velp:

'Het verschil tussen de culturen is interessant'

Nynke Schaafsma, ze studeert International Agribusiness and Trade in Velp, vertelt over haar keuze voor en ervaring met de opleiding. Met name de Engelstaligheid van de opleiding en het samenwerken met haar buitenlandse medestudenten vindt ze heel boeiend.
Lees hier haar verhaal.

'Je krijgt de kans om je brede kijk en ondernemerschap te ontplooien'

Tom Wiegmans studeerde in 2009 af bij Bedrijfskunde en Agribusiness. Zijn opdracht was alle processen in kaart te brengen en een verbeterplan te ontwikkelen voor een internationaal bedrijf. Zijn opdrachtgever werd zijn werkgever en inmiddels is hij daar Category Manager.
Lees hier zijn verhaal.

“Hoe ik kon bijdragen aan het oplossen van een moeilijk vraagstuk in Kazachstan!”

Klaas Groenen heeft zijn kansen gegrepen en is al in Canada en Kazachstan geweest voor zijn studie International Agribusiness and Trade. "Voor mij de perfecte combinatie van mijn persoonlijke interesse en een goede opleiding".
Lees hier zijn verhaal.

'Engels was niet mijn sterkste vak op de havo, maar het valt me heel erg mee.'

Voor een succesvolle internationale carriere is een goede beheersing van de Engelse taal met het bijbehorende vakjargon een vereiste. Daarom is de opleiding International Agribusiness and Trade in Velp Engelstalig. Dat dit geen belemmering is maar juist een uitdaging waar onze school je bij helpt, bewijst Jeroen Ahrens
Lees hier zijn verhaal.

'Je leert veel over cultural differences'

Bjard Schoots vertelt over de vele voordelen van de opleiding International Agribusiness and Trade bij Hogeschool Van Hall Larenstein (HVHL), zoals de manier waarop je praktische kennis opdoet. Zijn stage liep Bjard in India.
Lees/bekijk hier zijn verhaal.

'The food business has a good future perspective for a sustainable company'

Alan Husum komt uit Californië en studeert International Agribusiness and Trade in Velp. Hij deed onderzoek naar het in de markt zetten van een gezond Vitamine C drankje met prik. Misschien wil hij hiermee een bedrijfje starten.
Lees hier zijn verhaal (Engels interview).