Studenten vertellen

Verhalen van deeltijdstudenten Bos- en Natuurbeheer

Afgestudeerde studenten vertellen over hun ervaringen met de deeltijdopleiding Bos- en Natuurbeheer. Zij kijken terug op hun studie en vertellen je over hun huidige baan.

"Kaarten maken met ArcGIS is een belangrijk onderdeel van de opleiding"

Vince Ronde studeerde in deeltijd Bos- en Natuurbeheer op Van Hall Larenstein. Tegenwoordig heeft hij zijn eigen ecologisch adviesbureau. Zijn tip: "Wacht niet af, maar creƫer je eigen kansen!"
Lees hier zijn verhaal.

"Mijn manier van denken veranderde, het 'waarom' werd belangrijker"

Toen Ruben Kluit een nieuwe functie kreeg als boswachter bij Natuurmonumenten, wilde hij graag de diepte in. Een deeltijdopleiding Bos- en Natuurbeheer bij Van Hall Larenstein was een logische keuze. Hoe Ruben het studeren en de opleiding heeft ervaren?
Lees hier zijn verhaal.

"Ik gooide het roer om en ging Bos- en Natuurbeheer studeren"

Lisettte van der Spek werkt tegenwoordig bij het Agrarische Collectief. In 2010 begon ze met de deeltijdopleiding Bos- en Natuurbeheer aan Van Hall Larenstein. 'Mijn gouden tip aan toekomstige studenten: "Niet twijfelen, maar gewoon doen! Je zult er zeker geen spijt van krijgen."
Lees hier haar verhaal

"Ik wilde mijn groene hart achterna en me inzetten voor de natuur."

Tetje Valentijn studeert Bos- en Natuurbeheer in deeltijd. "Ik werkte eerst tien jaar in de reclame- en marketing sector. Dat vond ik ook erg leuk, maar ik wilde mijn groene hart achterna en me inzetten voor de natuur."
Lees hier haar verhaal.