Samenwerkingen

We werken vanuit de filosofie ‘samen sterk’. Daar waar mogelijk wordt in de regio samengewerkt ten behoeve van de ondernemerschap ambities van onze studenten en alumni.

  • Arnhem Werkt is hét platform voor hoger opgeleiden die in de Arnhem en omstreken willen werken en ondernemen. Het platform vergemakkelijkt het vinden van stages, afstudeeropdrachten, werkervaringsplekken en start-up faciliteiten.
  • Ondernemerlive organiseert de business en start-up events in de regio. De organisatie beoogt dat ZZP-er, MKB , start-ups en studenten met ondernemerschapsambities elkaar meer weten te vinden. Dit via het organiseren van inspirerende events.
  • Gelderland valoriseert (GOV) ondersteunt studenten bij de realisatie van plannen. De weg van een idee naar een eigen BV is niet altijd eenvoudig. Vier kennisinstellingen, ArtEZ, HAN, Radboud Universiteit en Van Hall Larenstein, bieden ondersteuning voor studenten, onderzoekers, promovendi en alumni met ondernemersplannen. Ook jonge ondernemers uit Gelderland kunnen hiervan gebruik maken, op voorwaarde dat ze intensief met de kennisinstelling willen samenwerken.
  • StartUp Arnhem biedt ondernemers, ZZP’rs en freelancers een professionele werkomgeving in een eigen kantoorruimte of in een open kantoortuin met collega-ondernemers. Je ervaart een collegiale sfeer, comfortabele werkruimtes met vergadermogelijkheden, dit alles in hartje Arnhem centrum. Vanaf € 195,- kun je al kantoorruimte huren in Arnhem met tal van voordelen. 
  • OostNL. Oost NL is de ontwikkelingsmaatschappij van Oost-Nederland. In opdracht van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat en de provincies Gelderland en Overijssel versterkt ze de regionale economie. Oost NL ondersteunt ondernemers bij innovatie, investeren en bij internationaliseren.
  • De gemeente Rheden wil met Van Hall Larenstein samenwerken op het niveau van het realiseren van duurzaamheidsprojecten waarbij studenten op diverse duurzaamheidsvraagstukken ondernemerschaps-competenties kunnen ontwikkelen. Ondernemerschap gerelateerd aan het streven van een circulaire gemeente is één van de voorbeelden.