Voorzieningen Velp

Servicepoint

Bij het Servicepoint kun je altijd terecht met allerlei vragen. Bijvoorbeeld over je inschrijving, collegegeld, je Hogeschool Van Hall Larenstein (HVHL)-account, het maken van afspraken met je decaan of voor het aanvragen van formulieren. Het Servicepoint vind je in ruimte B003. Je kunt je vraag ook mailen naar [email protected]. Bellen kan natuurlijk ook. Het telefoonnummer is 026 369 58 58. 

Receptie

De receptie bevindt zich direct na de hoofdingang. Hier kun je terecht voor bijvoorbeeld gevonden voorwerpen, het melden als er iets gestolen is, als er bedrijfshulpverlening nodig is of bij calamiteiten. Ook kun je bij de receptie een kluisje huren, zodat je je spullen veilig op kan bergen.

Mediatheek

De mediatheek vind je vlak bij de hoofdingang van het gebouw. Deze ruimte wordt gebruikt als ontmoetingsplek, studieruimte, loungeruimte en overlegruimte. Meer informatie over de dienstverlening van de mediatheek vind je hier. De catalogus en o.a. toegang tot internetbronnen, databanken en digitale tijdschriften kun je vinden op www.greeni.nl. Met je studentenkaart leen je makkelijk en gratis materialen uit de uitgebreide collectie.

Repro

De repro bevindt zich op de begane grond. Hier kun je tekenpakketten, dictaten en allerlei kantoorbenodigdheden aanschaffen.

Audio-visuele middelen

Wanneer je een beamer, diaprojector, overheadprojector, videocamera, flip over etc. wilt huren, vraag het aan het Servicepoint. Deze materialen zijn uitsluitend beschikbaar als ondersteuning van je opleiding.

Decanaat

Soms loop je vast tijdens je opleiding of in je privéleven. Daarvoor hebben we studentendecanen in dienst op de hogeschool. In een één-op-één gesprek luistert de decaan naar je verhaal en geeft je passende informatie, advies, begeleiding of een second-opinion. Decanen hebben een geheimhoudingsplicht, dus de inhoud van de gesprekken is vertrouwelijk. Ga in ieder geval naar een decaan:

  • als er sprake is van bijzondere omstandigheden waardoor je (mogelijk) studievertraging oploopt en/of financieel in de problemen komt;
  • als er sprake is van ziekte, een functiebeperking of andere persoonlijke omstandigheden die vragen om aanpassing van het onderwijs, de begeleiding en/of de toetsing;
  • als je advies wilt over verwijzing bij psychosociale problemen;
  • als je twijfelt over je studiekeuze of wilt veranderen van opleiding;
  • als je informatie zoekt over studiefinanciering, wet- en regelgeving, de onderwijs- en examenregeling, de klachtenregeling of het Bindend Studie Advies (BSA).

Studentenverenigingen

Surf maar eens naar de websites van de studentenverenigingen in Velp: Arboricultura en Quercus, en Arnhem-breed: CREASsv MuzeIchtus en Betula Pubescens. Of maak kennis met een van de studieverenigingen. Kijk voor meer info op  Studeren in Velp.

Virtuele rondleiding

Je kunt alvast ervaren hoe het is om door de hogeschool in Velp te lopen. Jij bepaalt zelf de route. Stap in de VR Experience en laat je verrassen.

Openingstijden locatie Velp

 

dagen

tijden

 Het gebouw

maandag t/m donderdag
vrijdag

08.00 - 19.00 uur
08.00 - 18.00 uur

 Receptie

maandag t/m vrijdag

08.00 - 16.30 uur

 Servicepoint

maandag t/m vrijdag

09.00 - 16.30 uur

 Mediatheek

maandag t/m donderdag
vrijdag

08.00 - 19.00 uur
08.00 - 18.00 uur

 Kantine

maandag t/m vrijdag

08.00 - 16.00 uur

Trefwoorden: