Aangemeld en nu?

Welkom in de wereld van hogeschool Van Hall Larenstein!

Praktische informatie voor nieuwe studenten

Je hebt je aangemeld als student op Van Hall Larenstein en we kijken er naar uit om je in augustus/september te ontmoeten. Zodra we alle benodigde informatie van je binnen hebben, zorgen we voor de faciliteiten om straks te kunnen starten met je studie bij Van Hall Larenstein. Of je nu een voltijd, deeltijd, master of associate degree opleiding gaat volgen.

Ter voorbereiding op je studie kun je hier alvast voor de locatie Leeuwarden en de locatie Velp informatie vinden over de boekenlijsten, introductieweek (vrijwillig) en andere praktische zaken.

Indien van toepassing, kun je de documenten Minderjarigheidsverklaring en een Verklaring betaling door derden downloaden. Deze documenten hoef je alleen in te leveren als je hierover bericht van ons hebt gehad. Lees de informatie goed door, zodat je weet waar je voor wat moet zijn. Als je inschrijving helemaal in orde is, krijg je hierover van ons bericht.

Hulp bij vragen
Lukt het niet? Wij zijn ervoor om jou hierbij van dienst te zijn. Je kunt ons tijdens kantooruren bellen op telefoonnummer 058 284 62 32 en e-mailen kan natuurlijk ook: inschrijvingen@hvhl.nl. Tijdens de zomervakantie zijn wij gewoon bereikbaar.

Onderwijskalender en lesuren Bekijk
Informatie Leeuwarden Bekijk
Informatie Velp Bekijk
Documenten voor inschrijving Bekijk
Faciliteiten Bekijk
FAQ Bekijk

Geniet van je vakantie en we zien je graag goed uitgerust in augustus/september!