Voorzieningen Leeuwarden

Servicepoint

Bij het Servicepoint kun je altijd terecht met allerlei vragen. Bijvoorbeeld over je inschrijving, collegegeld, je Hogeschool Van Hall Larenstein (HVHL)-account, het maken van afspraken met je decaan of voor het aanvragen van formulieren. Het Servicepoint bevindt zich in de centrale hal. Je kunt je vraag ook mailen naar [email protected]. Bellen kan natuurlijk ook. Het telefoonnummer is 058 284 64 00. 

Receptie

De receptie bevindt zich bij de hoofdingang. Bij de receptie kun je bijvoorbeeld terecht voor gevonden voorwerpen, het melden als er iets gestolen is, als er hulpverlening nodig is of voor calamiteiten. Voor het veilig opbergen van je spullen kun je een kluisje huren. Dit regel je bij één van de conciërges. De conciërges kun je benaderen in lokaal F0.33. 

Mediatheek

De mediatheek vind je vlak bij de hoofdingang van het gebouw. Deze moderne inspirerende ruimte wordt zeer intensief gebruikt als ontmoetingsplek, studieruimte, loungeruimte en overlegruimte. Meer informatie over de dienstverlening van de mediatheek lees je hier. De catalogus en o.a. toegang tot internetbronnen, databanken en digitale tijdschriften kun je vinden op www.greeni.nl. Met je Student Card leen je gratis materialen uit de uitgebreide collectie.

Repro

De repro bevindt zich op de begane grond. Hier kun je tekenpakketten, dictaten en allerlei kantoorbenodigdheden aanschaffen.

Audio-visuele middelen

Wanneer je een beamer, diaprojector, overheadprojector, videocamera, flip over etc. wilt huren, vraag het aan het Servicepoint. Deze materialen zijn uitsluitend beschikbaar als ondersteuning van je opleiding.

Decanaat

Soms loop je vast tijdens je opleiding of in je privéleven. Daarvoor hebben we studentendecanen in dienst op de hogeschool. In een één-op-één gesprek luistert de decaan naar je verhaal en geeft je passende informatie, advies, begeleiding of een second-opinion. Decanen hebben een geheimhoudingsplicht, dus de inhoud van de gesprekken is vertrouwelijk. Ga in ieder geval naar een decaan:

  • als er sprake is van bijzondere omstandigheden waardoor je (mogelijk) studievertraging oploopt en/of financieel in de problemen komt;
  • als er sprake is van ziekte, een functiebeperking of andere persoonlijke omstandigheden die vragen om aanpassing van het onderwijs, de begeleiding en/of de toetsing;
  • als je advies wilt over verwijzing bij psychosociale problemen;
  • als je twijfelt over je studiekeuze of wilt veranderen van opleiding;
  • als je informatie zoekt over studiefinanciering, wet- en regelgeving, de onderwijs- en examenregeling, de klachtenregeling of het Bindend Studie Advies (BSA).

Studentenverenigingen

Bezoek de websites van onze eigen studentenvereniging Osiris, en Leeuwarden-breed o.a. Wolwêze en IO Vivat. Of maak kennis met een van de vele studie- of studentenverenigingen van HVHL. Kijk voor meer info op Studeren in Leeuwarden.

Virtuele rondleiding

Je kunt alvast ervaren hoe het is om door de hogeschool in Leeuwarden te lopen. Jij bepaalt zelf de route. Stap in de VR Experience en laat je verrassen. 

Openingstijden

 

dagen

tijden

 Het gebouw

maandag , woensdag & vrijdag
dinsdag en donderdag

07.30-17.30 uur
07.30-22.00 uur

 Receptie

maandag & woensdag
dinsdag en donderdag
vrijdag

08.00-17.30 uur
08.00-22.00 uur
08.00-17.00 uur

 Servicepoint

maandag t/m vrijdag

08.00-16.30 uur

 Mediatheek

maandag en woensdag
dinsdag en donderdag
vrijdag

08.00-20.00 uur
08.00-21.00 uur
08.00-18.00 uur

 Kantine

maandag, dinsdag en woensdag
donderdag
vrijdag

08.00-16.00 uur
08.00-18.00 uur
08.00-14.00 uur

 

Trefwoorden: