Introductieweek Leeuwarden

Introductieweek Leeuwarden

Speciaal voor eerstejaars studenten organiseert Studentenvereniging Osiris in de week van 28 augustus tot 1 september 2023 een introductieweek. Deze week is een geweldige beleving waar je bij wilt zijn. Je leert de stad Leeuwarden, je medestudenten, Hogeschool Van Hall Larenstein (HVHL) en de studentenvereniging Osiris kennen op een ontspannen, sportieve en vooral gezellige manier. Het helpt jou om je in je nieuwe omgeving sneller thuis te voelen door nieuwe vrienden te maken. Deze week is niet verplicht, maar te leuk om te missen.

Wil je er bij zijn? Via onderstaande link kun je je aanmelden.

Let op: 
Leeuwarden: De opleidingsdag is voor voltijd studenten op dinsdag 29 augustus 2023. Voor deeltijd studenten en studenten van de opleiding Innovative Dairy Chain Management publiceren we het programma opleidingsdag, als het bekend is,  onder het kopje ' Start opleidingen Leeuwarden'.

Ja, ik wil me aanmelden voor de introductieweek! Aanmelden

LEIP! Festival 21 september

En om nog verder te feesten in Leeuwarden staat donderdag 21 september 2023 LEIP! Festival Leeuwarden op het punt om los te barsten op het Oldehoofsterkerkhof. Leer de stad en studenten kennen tijdens dit toffe evenement met bovenstaande line-up. Dit evenement is exclusief voor alle studenten in Leeuwarden. Tickets bestel je via onderstaande button!

LEIP! Festival tickets 21 september Bestellen