Introductieweek Leeuwarden

Introductieweek Leeuwarden

Speciaal voor eerstejaars studenten organiseert de HVHL kennismakingscommissie samen met leden van studentenvereniging Osiris in de week van 26 augustus tot 30 augustus 2024 een introductieweek.

Deze week is niet verplicht, behalve de dinsdag: op deze opleidingsdag leer je de school en je docenten kennen. Ook krijg je onder andere informatie over je rooster.

Eigenlijk is de introductieweek te leuk om te missen! Je leert de stad Leeuwarden, je medestudenten, Hogeschool Van Hall Larenstein (HVHL) en de studentenverenigingen kennen op een ontspannen, sportieve en vooral gezellige manier. Het helpt jou om je in je nieuwe omgeving sneller thuis te voelen door nieuwe vrienden te maken.

Tijdens de introductieweek worden jij en de groep waarin je zit, begeleid door een aantal mentoren, ofwel intro-ouders. Dit zijn ouderejaars studenten. De intro-ouders zorgen ervoor dat jij een slaapplaats hebt en zijn er deels verantwoordelijk voor dat de week goed verloopt. Je wordt de hele week begeleid door deze mentoren, dus je hebt altijd iemand om op terug te vallen!

De inhoud houden we nog even geheim, maar tijdens de introductieweek worden heel veel leuke activiteiten voor jullie georganiseerd. Wel kunnen we al zeggen dat je door middel van deze activiteiten de stad Leeuwarden en je studiegenoten beter leert kennen.

Vrijdagmiddag sluiten we de introductieweek gezamenlijk af.  

Als je mee wilt doen aan de introductieweek moet je je natuurlijk wel inschrijven! Dit kun je online doen via deze link: 

 

Meld je aan voor de introweek Schrijf je in!