Studenten vertellen

Verhalen van studenten Milieukunde

Studenten en afgestudeerden vertellen over hun ervaringen met de opleiding Milieukunde. Zij vertellen je meer over hun specialisatie, stages, opdrachten en werkervaringen.

"De sfeer, brede oriëntatie en keuzevrijheid zorgen ervoor dat ik geen moment spijt heb gehad van mijn keuze"

Wout Smeenk is derdejaars student Milieukunde. "Het grootste pluspunt van de opleiding is voor mij de sfeer op de opleiding. De docenten zijn goed toegankelijk en altijd aanspreekbaar, het programma is interessant en breed georiënteerd." 
Lees hier zijn verhaal.

"De school heeft in Aruba een goede reputatie, net zoals in de rest van de wereld"

Kevin de Cuba volgde de opleiding Milieukunde bij Hogeschool Van Hall Larenstein (HVHL) en stroomde door naar Universiteit Utrecht. Vandaag de dag heeft hij een pachtige baan in het Amerikaanse Washington D.C.
Lees hier zijn verhaal.

"Je kunt je eigen studieroute kunt bepalen met de onderdelen die jij leuk vindt."

Rianne Pastoor is student Milieukunde bij HVHL en specialiseert zich in het werkveld Natuur en milieu. "Mijn passie ligt bij de natuur en alles wat daar mee te maken heeft. Het mooie aan Milieukunde is dat je je eigen studieroute kunt bepalen met de onderdelen die jij leuk vindt."
Lees hier haar verhaal.

Het VHL-Nordwin Zonnebootteam

Het VHL-Nordwin Zonnebootteam doet al meer dan tien jaar mee aan wedstrijden en is opgericht door een groep Milieukundestudenten en docenten van HVHL.
Als team willen ze in de top blijven meevaren. Daarom blijven ze innoveren in nieuwe technieken en toepassingen, waarbij de focus ligt op het gebruik van duurzame materialen.