Wout Smeenk

"De sfeer, brede oriëntatie en keuzevrijheid zorgen ervoor dat ik geen moment spijt heb gehad van mijn keuze"


Wout Smeenk is derdejaars student aan de opleiding Milieukunde en nog altijd tevreden over zijn keus. “Het grootste pluspunt van de opleiding is voor mij de sfeer. De docenten zijn goed toegankelijk en altijd aanspreekbaar, het programma is interessant en breed georiënteerd.”

Breed
"Omdat in het eerste jaar alle aspecten en onderdelen van de verschillende richtingen van Milieukunde aan bod komen, kunnen de studenten zich breed oriënteren en een goede keus maken voor de specialisatie waar ze mee door willen gaan. Ook de excursies en de gastlezingen zijn een groot pluspunt in de opleiding. In het tweede en derde jaar zijn er een aantal meerdaagse excursies. Dit is behalve erg leerzaam, ook een goede manier voor de studenten om onderling meer te binden." 

Vrijheid
"Daarnaast draagt de vrijheid in het kiezen van stages en minoren, er aan bij dat de studenten tijdens de studie Milieukunde echt hun eigen weg kunnen kiezen. Hierdoor kunnen ze de vaardigheden ontwikkelen die ze nodig hebben, om na de studie het werk uit te kunnen voeren dat ze graag willen. De sfeer, brede oriëntatie en keuzevrijheid zorgen ervoor dat ik geen moment spijt heb gehad van de keuze voor deze opleiding."

Meer weten?
Opleidingsinformatie Milieukunde

Afbeelding Wout Smeenk

Trefwoorden: