Coördinator Grondwatertechniek

Bent u werkzaam op het gebied van grondwatertechniek en wilt u zich verder bekwamen in uw vakgebied? Bijvoorbeeld verantwoordelijkheid kunnen dragen voor boor- en bemalingsprojecten? Dan is de opleiding Coördinator Grondwatertechniek een goede keuze voor u! Deze opleiding is in samenwerking met Bouwend Nederland ontwikkeld.

In deze opleiding staan vakkennis en praktische vaardigheden centraal. Er wordt aandacht besteed aan de BRL SIKB 12000 Tijdelijke grondwaterbemaling en de BRL SIKB 2100 Mechanisch boren met de bijbehorende protocollen. Daarnaast komen onderwerpen als wet- en regelgeving, leiderschap, vakmensen aansturen en conflicthantering aan bod.

Praktische informatie

Opleidingsduur: 7 maanden (22 lesdagen en 2 toetsingsdagen)
Locatie: Velp
Kosten: € 3.839,- (lid van de Vakgroep), € 4.864,- (niet-leden)
Leden van de Vereniging van Afgestudeerden van Hogeschool Van Hall Larenstein (VVA) krijgen 10% korting op deze opleiding
Startdatum: volgt

Indien u de opleiding met goede resultaten afsluit, behaalt u het branche-erkende getuigschrift “Coördinator Grondwatertechniek”.

Meer weten?

Download de flyer voor uitgebreide informatie over deze opleiding.

Contact T&C
Velp 026 369 5695
e-mail info.tc@hvhl.nl

Informatieavond woensdag 13 september 2017

Wilt u graag vrijblijvend geïnformeerd worden over deze opleiding door de docent zelf? Dat kan! Meldt u zich aan voor deze informatieavond.

Vanaf 17.15 uur verwelkomen we u graag op hogeschool Van Hall Larenstein met een warm buffet. Daarna wordt u in een korte presentatie verteld wat de opleiding inhoudt en kunt u uw vragen aan de docent stellen. Aanmelden voor deze avond kan via info.tc@hvhl.nl

Graag tot ziens!

Flyer Coördinator Grondwatertechniek Download
Programma Coördinator Grondwatertechniek Bekijk(pdf - 139kB)
Aanmelden voor deze cursus? Klik hier!