Ambassadeur leefbare stad

Korte cursus | 9 lesdagen | hbo niveau | omgevingswet


De verbindende factor
naar meer stedelijke natuur

Waar zitten sociale, economische en ecologische belangen elkaar maar al te vaak letterlijk en figuurlijk in de weg? Waar eist, mede door corona en zeker tegen de achtergrond van de klimaatverandering en de Omgevingswet, leefbaarheid meer en meer aandacht op? Juist: in de stad. Dus waar is optimale verbinding en daarmee een optimale verbinder van alle functies keihard nodig? Juist: in de stad! 

Juist daarom is er de in samenwerking met NL Greenlabel opgezette HBO-cursus ´Ambassadeur Leefbare Stad´. Want daar leer je hoe je de sociale (people), ecologische (planet) en economische waarden (prosperity) van groen in de stad op de agenda zet. Bovendien verdiep je je in thema’s als ecosystemen, wateroverlast, hittestress, mobiliteit, stadsnatuur en mens en gezondheid.

Dat alles met dat ene doel: alle denkbare partners binnen de stad op één lijn krijgen. De lijn van meer groen, meer stadsnatuur, meer samen bouwen aan steeds meer leefbaarheid in de stad. 

Samen bouwen, inspireren, verbinden en realiseren

Wil jij die Ambassadeur, die inspirerende, verbindende, resultaatgerichte professional worden die deel gaat uitmaken van een community die de leefbare stad mee helpt ontwikkelen? Meld je dan hieronder aan!

Praktische informatie

Locatie: Velp
Kosten: € 4.304,00 vrij van BTW
Cursusduur: 9 lesdagen
Start: 18 september 2024

 

Meer weten?

Klik hier om de flyer en het opleidingsprofiel van Ambassadeur leefbare Stad te downloaden. Klik hier voor het programma.

Aanmelden

Klik hier om je aan te melden voor de cursus. 

HVHL behoudt het recht voor om wijzigingen in een studieprogramma, docenten en de inhoud aan te brengen als dat nodig is voor het bereiken van het resultaat of in geval van overmacht. 

Deze cursus wordt georganiseerd door HVHL in samenwerking met NL Greenlabel.

Bekijk hier de vlog van de cursus Ambassadeur Leefbare Stad:

 

 

 

 

Deze cursus wordt van harte aanbevolen door: