Ambassadeur leefbare stad

Cursus

De natuur de stad in brengen. Dat is gezond, goed tegen de overlast van hitte en water en geeft leefruimte voor mens en dier. Samen met zo veel mogelijk gemeenten in Nederland willen wij 1.000 ha nieuwe stedelijke natuur ontwikkelen. Zo zetten wij de sociale en economische waarde van groen op de agenda. Samen maken we de stad leefbaarder!

Samen bouwen, inspireren, verbinden en realiseren

Bent u die inspirerende, verbindende, resultaatgerichte professional die deel wil uitmaken van een community die 1000 hectare nieuwe stedelijke natuur mee helpt ontwikkelen? Meld u dan hieronder aan!

Praktische informatie

Locatie: Velp
Kosten: 3310,- euro
Persoonlijke coaching: is mogelijk tegen een uurtarief van 115,- euro vrij van BTW.
Cursusduur: 9 dagen
Start: woensdag 4 maart 2020

Deze cursus wordt georganiseerd door Van Hall Larenstein in samenwerking met NL Greenlabel.

Meer weten?

Vul het online formulier in om de flyer en het opleidingsprofiel van Ambassadeur leefbare Stad te kunnen downloaden, bekijk het cursusprogramma Ambassadeur leefbare stad of neem contact op met de afdeling Trainingen & Cursussen in Velp via 058 284 61 71 of info.tc@hvhl.nl

Van Hall Larenstein behoudt zich het recht voor om wijzigingen in een studieprogramma en de inhoud aan te brengen indien zij dit nodig acht voor het bereiken van het resultaat of in geval van overmacht. Van Hall Larenstein behoudt zich tevens het recht voor wijzigingen aan te brengen in organisatie en personele inzet.

Meld u aan voor deze cursus Aanmelden