Studenten vertellen

Verhalen van studenten Kust- en Zeemanagement

Studenten en afgestudeerden vertellen over hun ervaringen met de opleiding Kust- en Zeemanagement:

“Ik weet nu al dat ik aan de slag wil in conservatie van zeegebieden rond de wereld.”

Bob van de Poll volgt de opleiding Kust- en Zeemanagement. Hij vertelt over zijn studiekeuze, zijn passie voor reizen, avontuur en natuur en ook over welke plannen hij in petto heeft voor de tweede helft van zijn studie en daarna.
Lees hier zijn verhaal.

"Al van kleins af aan, was ik gelukkig op en aan zee."

Olivier Kramer volgde de opleiding Kust- en Zeemanagement en is inmiddels afgestudeerd. In 2013 liep hij stage in Thailand en maakte daar deel uit van een internationaal team dat zich onder andere inzette om het koraal in de riffen te beschermen.
Lees hier zijn verhaal.

"De periode op de Noordpool was voor mij de kers op de taart."

Ben Frederiks is afgestudeerd bij Kust- en Zeemanagement en werkt als hydroloog bij Rijkswaterstaat. In 2013 liep hij stage bij IMARES in Den Helder. Als kers op de taart kon hij zijn onderzoek vervolgen op de Noordpool.
Lees hier zijn verhaal.

"Het vogelonderzoek in Zuid-Afrika was een fantastische ervaring."

Shirley van de Voorde liep tijdens haar studie Kust- en Zeemanagement stage in Zuid-Afrika. Ze bestudeerde wanneer bepaalde vogels verstoring ervaren van mensen, voor en tijdens hun broedseizoen.
Lees hier haar verhaal.

"Als klein meisje was ik al niet van het strand af te slaan."

Anna-Maaike van der Weide volgde de opleiding Kust- en Zeemanagement en is inmiddels afgestudeerd. Hoogtepunt van haar studietijd was, dat ze werd aangenomen als Waterambassadeur van Rijkswaterstaat.
Lees hier haar verhaal.