Informatie voor alumni

Specialisten met bagage

Alumni hebben nieuwe ideeën en vaak professionele beroepservaring in huis. Zo kun je kritische feedback geven op het onderwijs, gastdocent worden, stageplekken beschikbaar stellen, gecommitteerde worden of lid zijn van een werkveldcommissie. Hogeschool Van Hall Larenstein (HVHL) heeft verschillende activiteiten en diensten voor jou als alumnus/alumna:

Trainingen en cursussen

HVHL Trainingen & Cursussen is een onderdeel binnen HVHL. Hier kun je terecht voor zakelijke dienstverlening , maatwerk, in-company trainingen, cursussen, masterclasses, evenementen en contractonderwijs voor derden.
Het aanbod bestaat uit een breed scala aan specialistische kennis en diensten ten behoeve van overheid, semi-overheid, het bedrijfsleven, buurtwerk en particulieren, zowel op nationaal als op internationaal niveau.

Alumni op LinkedIn

Dit platform is opgericht om met (bijna) afgestudeerden en medewerkers van HVHL in discussie te gaan over onderwerpen specifiek uit het groene domein in de volle breedte. Onderwerpen die raken aan natuur en omgeving, de gezondheid van mens en dier en verantwoord ondernemerschap, onderwerpen die jou bezig houden en die je graag aan anderen wilt voorleggen. Hier kun je je netwerk opbouwen en onderhouden. Ook kun je stellingen plaatsen waar je reactie op wilt ontvangen, meningen van anderen lezen, informatie uitwisselen, vacatures plaatsen en lezen, en nog veel meer. Word lid 

Alumniverenigingen

Na je afstuderen kun je nog op allerlei manieren betrokken blijven bij de opleiding die je hebt gevolgd en informatie krijgen over de ontwikkelingen in de studie en het werkveld.
Speciaal voor afgestudeerden zis er een vereniging verbonden aan HVHL: Aristaeus 

Via de alumnivereniging blijf je op de hoogte van wat er op jouw vakgebied gebeurt, bijvoorbeeld door middel van het ledenblad. Ook worden regelmatig excursies, lezingen, reünies en netwerkbijeenkomsten georganiseerd. Maar er wordt ook het nodige aan ontspanning en gezelligheid gedaan.

Adreswijziging?

HVHL wil graag met jou in contact blijven. Zijn je gegevens gewijzigd, geef dit dan aan ons door: [email protected]

Denk mee

Wil je meedenken over het alumnibeleid, reflecteren op het onderwijs, of heb je stageplekken voor onze studenten, meld je dan aan via [email protected].