Welkom bij de deeltijdopleiding Tuin- en Landschapsinrichting!

Kijk mee bij de deeltijdopleiding van Tuin- en Landschapsinrichting

We kunnen je even niet in Velp ontvangen, maar in plaats daarvan kun je nu virtueel met studenten meelopen! Daarvoor organiseren we verschillende online meeloopdagen.

De presentatie van de online meeloopdag van 23 april jl. kun je hier terugkijken:

Daarnaast kun je ook onderstaand filmpje bekijken om een indruk te krijgen van een buitenles. Dat is natuurlijk een belangrijk onderdeel van je studie Tuin- en Landschapsinrichting.

Heb je na deze informatie nog verdere vragen? Mail dan naar [email protected] of vraag een een-op-een Skype-gesprek aan.

Neem nu een kijkje bij de opleiding Tuin- en Landschapsinrichting in deeltijd en bekijk het filmpje hieronder

Praktijkles

Ook de praktijklessen worden nu virtueel aangeboden. Superjammer dat studenten in dit mooie jaargetijde niet zelf op het landgoed in Velp kunnen rondlopen om aan hun plantenkennis te werken. Docent Harriƫt Berns leidt deze module plantenkennis voor eerstejaars in en geeft daarna een virtuele rondleiding op Landgoed Larenstein.

Les op het landgoed

Een virtuele meeloopdag

Wil je ervaringen horen van studenten die je zijn voorgegaan? Lees hun verhalen dan hier op onze website. Voor een voorbeeld van een studentenproject kun je ook kijken op de website van Natuur en Milieu Gelderland.

Trefwoorden: