International Business in Food and Flowers

Volg onze webinar op 17 april

Een webinar is een voorlichtingscollege over een opleiding - vergelijkbaar met een presentatie tijdens een open dag - maar dan online. Vanuit huis log je in via je pc, tablet of telefoon. Via de chat kun je vragen stellen die dan tijdens het webinar worden beantwoord.

Volg onze webinar op 17 april om 16:00 uur! Meld je hier aan

Dynamisch werkveld van International Business in Food and Flowers

Ben jij een internationale marketeer of manager in de dop, een toekomstige spil in vraag en aanbod? Vind je economie, innovatie, handel en marketing boeiende vakken? Wil je straks aan de slag in de internationale en dynamische wereld van food en flowers? Dan is International Business in Food and Flowers een studie die bij jou past.

Internationale handel

Wist je dat Nederland, na de VS, de meeste agrarische producten exporteert? Daarom is er veel vraag naar afgestudeerden die kennis van zaken hebben. Bij International Business in Food and Flowers leer je alles over nieuwe business modellen in de economie van voedsel en bloemen. En als jij kunt handelen in de snelle wereld van verse producten, kun je alles verhandelen. De wereld ligt voor je open!

Jij staat centraal

Vanaf de eerste dag leer je samenwerken, initiatief nemen en internationaal zaken doen. Dit leer je in een ‘international classroom’ samen met je buitenlandse medestudenten. Daar word je bij ons ook extra in begeleid door je mentor. Jij staat centraal!