Opleiding: Master of Science
Locatie: Velp (bij Arnhem)
Opleidingsduur: 1 jaar
Taal: Engels
Soort: Voltijd

Management of Development (master voltijd)

Management of Development (MSc)

Deze Engelstalige masteropleiding is bestemd voor professionals die reeds werkzaam zijn in het midden of hoger kader in de sector van plattelandsontwikkeling en voedselvoorziening. Ons hoog gewaardeerde programma master Management of Development staat bekend om zijn internationale leeromgeving, het projectmatig werken in teams en inspirerende integratie van werkervaringen uit verschillende vakrichtingen en culturen.
Relevante werkervaring in het werkveld en enkele jaren vakinhoudelijke kennis alsmede managementervaring zijn van essentieel belang om deze opleiding succesvol te doorlopen. De meeste deelnemende studenten komen uit een achtergrond in de land- of tuinbouw en/of de plattelandsontwikkeling.

Enorme stap voorwaarts

Met een master of Management of Development kunnen afgestudeerden als professionals aan de slag bij dienstverlening organisaties, NGO's en andere organisaties op het gebied van voedselzekerheid, innovatie en sociale integratie. Managers die bij willen dragen aan het verbeteren van organisatiestructuren, ketensamenwerking en de wijze waarop mensen samenwerken, maken met deze master een enorme stap voorwaarts.

De master Management of Development biedt drie specialisaties:
1. Disaster Risk Management
2. Food Security
3. Social Inclusion, Gender and Youth

Deze master wordt onderwezen op onze locatie in Velp. De voertaal is Engels. Meer informatie vind je dan ook op onze Engelse website. Verder kun je alles over de samenstelling van deze masteropleiding en de examens lezen in de onderstaande, Engelstalige Education and Examination Regulations of Management of Development. Benader voor meer onze informatie ons Student Service Centre, telefoon +31 (0)58 284 6232.

Topopleiding Keuzegids Masters 2019

Met een score van 86 (maximale score is 100)  geeft de Keuzegids Masters 2019 de masteropleiding Management of Development een speciaal kwaliteitszegel ‘topopleiding’ op het gebied van landbouw en voeding.

beste opleiding 2019

EADI accreditatie

Het toonaangevende Europese netwerk op het gebied van ontwikkelingsonderzoek en -onderwijs, de EADI, heeft deze master-opleiding de internationale erkenning gegeven als kwalitatief hoogstaande opleiding op het gebied van ontwikkelingsonderwijs. Deze Master is de eerste hbo-master die deze erkenning heeft behaald.

Brochure downloaden? Klik hier!

Let op: de brochure die je nu aanvraagt is van startjaar 2021-2022. De brochure voor startjaar 2022-2023 is medio oktober beschikbaar.