Info voor de begeleider

Begeleid je een havist bij het maken van het profielwerkstuk (of ga je dit doen)? En ben jij ervan overtuigd dat dit werkstuk uitblinkt in creativiteit, originaliteit en/of impact? Dien het dan vooral in voor deze wedstrijd.

Dit kan door het profielwerkstuk inclusief bijlagen in één PDF per email te sturen naar:
[email protected]

Belangrijk! Vermeld bij het indienen:
* de NAW-gegevens van het havo-brein achter het werkstuk:
naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres
* de naam van de school
* de naam van de begeleider

Procedure

Wanneer wij het profielwerkstuk hebben ontvangen, sturen we een ontvangstbevestiging. Het profielwerkstuk moet vóór 16 maart 2020 bij ons binnen zijn.

Wat gebeurt er nadat het profielwerkstuk is ingediend?

Een jury bestaande uit professionals van de drie hogescholen en uit het Food Valley onderwijsveld beoordelen de inzendingen op de volgende punten:

- inhoud
- originaliteit
- helderheid en structuur
- creativiteit
- redactie
- presentatie (layout)

Op 15 april 2020 zal de feestelijke prijsuitreiking plaatsvinden - van 16:00 tot 18.00 uur - bij Aeres Hogeschool Wageningen.
Aan de inzenders van de beste profielwerkstukken vragen we om een korte presentatie te geven. Vervolgens worden op die dag de prijswinnaars vastgesteld en de prijzen uitgereikt.

Flyers ontvangen/downloaden?

Hieronder kunt u de flyer(s) downloaden; een om te delen met uw collega en een om te delen met uw leerling(en).

Wilt u liever een stapeltje per post ontvangen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]. Geef s.v.p. in de mail aan hoeveel flyers u wilt ontvangen, welke flyer (voor havist of docent) en naar welk adres het opgestuurd kan worden.

Over het Food Valley Scholennetwerk

Food Valley Netwerk VO-HO inspireert docenten om innovatieve kennis uit het domein 'gezonde voeding en leefomgeving' toe te passen in de klas. Zo bieden wij lesproducten, uitdagende projecten voor leerlingen en nascholingen voor havo en vwo. Hiermee willen wij bijdragen aan een goede aansluiting tussen het voortgezet en hoger onderwijs. Het Food Valley Scholennetwerk is het kernnetwerk van een 10-tal VO en 4 HO-instellingen in de regio Food Valley en een hecht samenwerkingsverband waarin leren met elkaar en van elkaar centraal staat. www.foodvalleynetwerk.nl