Global Goals Jam

05-09-2019

Hogeschool Van Hall Larenstein (HVHL) Velp haakt aan bij de Global Goals Jam 2019 op 20 september. De landelijke organisatoren proberen ten minste in elke provincie zo’n GG Jam te realiseren. Behalve HVHL doet ook de HAN mee en nog verschillende andere hogescholen. De Global Goals Jam is op 20 september vanaf 9.15 uur op onze locatie in Velp.

Wat is de Global Goals Jam?

De Global Goals Jam is een samenwerking met United Nations Development Programme (UNDP) en Digital Society School . Sinds 2016 komen over de hele wereld creatieve teams voor 2 dagen bij elkaar om lokaal oplossingen ontwerpen voor de wereldwijde Duurzame Ontwikkelingsdoelen, ook wel Sustainable Development Goals. Met behulp van een speciale toolkit ontworpen door Digital Society School, organiseren verschillende organisaties (scholen, bedrijven, NGOs en overheden) samen met de lokale gemeenschap een Global Goals Jam, om zo samen actie te ondernemen voor de Ontwikkelingsdoelen. Deelnemers zijn niet alleen ontwerpers, maar juist een mix van studenten en professionals met verschillende achtergronden (creatief, duurzaam, business etc.). Het belangrijkste is dat er niet alleen gepraat, maar ook gemaakt wordt! Kijk voor meer informatie www.globalgoalsjam.org 

Wat levert het op voor jou?

Een dag vol praktisch werken aan een toekomstbestendige wereld. Verbinding leggen met onverwachte creatieve geesten uit alle maatschappelijke geledingen. Op 25 september is een team van elke Nederlandse Jam uitgenodigd op de SDG Action Day. SDG Charter selecteert 3 teams om hun idee te pitchen op het hoofdpodium in het SDG House in Amsterdam .

Aanmelden

De Global Goals Jam is op vrijdag 20 september bij HVHL in Velp en start om 9.15 uur. Meld je aan via het aanmeldformulier Global Goals Jam of via www.hvhl.nl/ggjam2019.

Uitnodiging Global Goals Jam Download(pdf - 1,3MB)