Stem op je favoriete project voor de LC Awards!

04-06-2018

De race om de felbegeerde LC Awards is begonnen. Drie groepen studenten van onze hogeschool strijden samen met andere scholieren en studenten om de publieksprijs en de prijzen die gekozen wordt door de vakkundige jury. Hier kom je meer te weten over onze deelnemers!

Foto: LC Awards
Wie wint de publieksprijs? Stem!

Je stem voor de publieksprijs kan je vanaf nu uitbrengen. Ga naar www.lc.nl/lcawards en stem op een van de drie projecten van Hogeschool Van Hall Larenstein (HVHL). De projecten die meedoen zijn:

Fryslân Fungies

Michiel de Groot, afgestudeerde Milieukunde, werkt met zijn start-up bedrijf Fryslân Fungies aan het hergebruik van afval. Hij gebruikt lokaal aanwezig koffiedik voor de kweek van eiwitrijke oesterzwammen die bestemd zijn voor de lokale markt.

LC-artikel Fryslân Fungies Download(pdf - 346kB)

Panggies

Studenten Food Technology willen jonge kinderen gezonder laten eten door Pannenkoekmix met groenten te maken.

LC-artikel Panggies Download(pdf - 150kB)

Bioblitz Potmarge

Studenten Diermanagement gaan op zoek gaan naar alles wat loopt, vliegt, zwemt en groeit in de Potmarge in Leeuwarden. Zij willen samen met inwoners van Leeuwarden de biodiversiteit van het gebied in kaart brengen.

LC-artikel Bioblitz Potmarge Download(pdf - 172kB)

12 juni wordt er gestreden om de vier LC Awards. De jury kiest dan de beste inzendingen in de categorieën mbo, hbo en masters. In de bijlage van de Leeuwarder Courant vind je alle deelnemers van de LC Awards.

Wij wensen de genomineerden heel veel succes!