Afstuderen met een ‘Double Degree’

10-07-2017

Afgelopen week was weer een feestelijk gebeuren, want toen kregen onze afgestudeerde studenten hun diploma’s uitgereikt. Maar voor sommige studenten is één diploma niet genoeg! Zo ook voor Robbin Oosting, die haar double degree voor de opleidingen Milieukunde en Chemische Technologie in ontvangst mocht nemen.


“Ik kreeg de mogelijkheid om binnen vijf jaar twee studies af te ronden”, vertelt Robbin. “Ik ben begonnen met Milieukunde, met de major Watertechnologie. Binnen Milieukunde miste ik de technische achtergrond. Daarom heb ik ervoor gekozen om ook nog de studie Chemische Technologie te gaan volgen. Nu kan ik de technische kennis van Chemische Technologie combineren met de biologische kennis die ik bij milieukunde heb opgedaan.”

“Het leukste aan de major Watertechnologie vond ik de afwisseling. We hadden les in biologie en stromingsleer. Ook is er veel contact met het bedrijfsleven. Er wordt veel gewerkt met projecten uit het werkveld en met opdrachtgevers vanuit het bedrijf. De opleiding Chemische Technologie is een kleine opleiding met veel persoonlijk contact. Er hangt binnen de opleiding een leuke sfeer. De docenten kennen de studenten. Al met al heb ik een fantastische studietijd gehad!”

Wij feliciteren Robbin Oosting van harte met deze geweldige prestatie en wensen haar veel succes in haar verdere carrière!