Zomerfestival De Groene Loper

20-06-2016

Kijk, proef en beleef!

Maak kennis met Landgoed Larenstein en haar bewoners Hogeschool Van Hall Larenstein (HVHL), Studio26, Helicon mbo-opleidingen tijdens zomerfestival De Groene Loper. Het zomerfestival draagt de naam De Groene Loper, verwijzend naar de samenwerking tussen het landgoed, de opleidingen van zowel Helicon als HVHL en de kunst- en cultuuractiviteiten van Studio26. 

KIJK naar diverse musical-, circus- en dansvoorstellingen.
PROEF de specialiteiten van diverse ondernemers uit de regio.
BELEEF cultuur en natuur door middel van leuke activiteiten en workshops.

De Keizer en de Nachtegaal - Hans Christian Andersen

Het festival zal plaatsvinden van vrijdag 1 tot en met zondag 3 juli. Het is een inspirerende mix van kunst & cultuur, food & drinks en (buiten)activiteiten voor jong en oud. Het thema van het festival wordt dit jaar De Keizer en de Nachtegaal, naar het gelijknamige Deense sprookje van Hans Christian Andersen. Studio26 verzorgt diverse workshops en voorstellingen, waaronder maar liefst veertien keer de musicalproductie De Keizer en de Nachtegaal, live-muziek tijdens Het concert van de Nachtegaal, een circusvoorstelling en een Kunstroute door de tuinen van de keizer met dans, poëzie en tuinarchitectuur. 

‘Groene zaterdag’

Op zaterdag 2 juli is het ‘groene zaterdag’ en zullen HVHL en Helicon voor diverse activiteiten in de natuur zorgen, van boom zagen tot een lezing van de imker met zijn bijen. Daarnaast zullen een aantal lokale ondernemers uit Velp en omstreken zich presenteren op het Ondernemersplein en wordt er gezorgd voor food & drinks. Kortom, het festival heeft heel wat te bieden voor de regio.

Bekijk hieronder het volledige programma: 

Festivalprogramma Bekijk(pdf - 847kB)

Meer weten?

Bekijk de flyer. Heb je vragen? Mail deze naar Inge van de Ven via: inge.vandeven@hvhl.nl

Locatie

Landgoed Larenstein Larensteinselaan 26d 6882 CT Velp