Ook LC Award prooi voor RE-Snack

08-06-2016

Team RE-Snack ontvangt de LC Award

Sinds enkele jaren organiseert Leeuwarder Courant de LC Awards, prijzen voor de beste studentenprojecten in de categorieën mbo, hbo en wo. Dinsdagavond was het weer tijd voor dit jaarlijkse gala en Hogeschool Van Hall Larenstein (HVHL) was genomineerd met drie projecten: de RE-Snack, het Zonnebootteam en Students for Wildlife. Uiteindelijk gingen de dames van RE-Snack er in de categorie hbo met de belangrijke juryprijs vandoor, alweer de vierde grote prijs in korte tijd!

Presentatie Zonnebootteam

Tijdens het avondvullende programma werden in totaal twintig projecten gepresenteerd in de verschillende categorieën aan zo’n 250 man publiek. De driekoppige jury koos uiteindelijk in iedere categorie een winnaar. Daarnaast kon publiek in de dagen voor de awards stemmen op hun favoriete project via de website van LC, voor de publieksprijs.

Presentatie Students for Wildlife

Het winnende team van project RE-Snack werd uiteindelijk geprezen om de spetterende presentatie, perfecte aansluiting van het product op de circulaire economie en de haalbaarheid. Nadat ze tijdens de HVHL Golden Globes al twee prijzen in de wacht hadden gesleept, wonnen de dames vorige week de derde prijs op de Ecotrophelia en dinsdag dus de LC Award voor HBO. Een mooi project en topprestaties waar wij als hogeschool geweldig trots op zijn!