Wij gebruiken cookies
Van Hall Larenstein gaat zeer zorgvuldig om met haar klanten informatie en zal deze gegevens nimmer aan derden ter beschikking stellen. Lees meer over ons Privacy- en Cookiebeleid.
Je bent werkzaam in de voedingsmiddelenindustrie en houdt je bezig met het product, het proces en de kwaliteit in de voedingsmiddelentechnologie. Als afgestudeerde van deze associate degree (ad) leg je verbanden tussen de verschillende processen (kwaliteit & productie) in de Voedingsmiddelentechnologie. Daarnaast ontwikkel je kennis van de relatie tussen grondstof en proces & kwaliteit van het eindproduct. Je bent als afgestudeerde initiatiefrijk binnen de afgesproken kaders en gaat aan de slag met het optimaliseren van bestaande producten en processen. De verschillende aspecten van productieproces, voedselveiligheid, kwaliteit van voedingsmiddelen en de wettelijke eisen ten aanzien van producten en processen komen hierbij aan bod.
Ben jij momenteel werkzaam in de voedingsmiddelenbranche en heb je een functie op mbo-niveau? Dan is dit de perfecte associate degree om je verder te ontwikkelen. Zet dus vandaag nog de volgende stap in je carrière! Je kunt na deze tweejarige ad nog verder studeren in de bachelor Voedingsmiddelentechnologie, of zet met een mooi en waardevol diploma de volgende stap in je carrière in een vakgebied waar altijd vraag is naar goed opgeleide mensen zoals jij.