Opleiding: Associate degree
Locatie: Velp (bij Arnhem)
Opleidingsduur: 2 jaar
Taal: Nederlands
Soort: Voltijd

Land- en Watermanagement (associate degree voltijd)

Kom naar de open avond! Aanmelden

Geef je toekomst water

Je hebt net of bijna je mbo-diploma op zak. En je wil verder leren. Over watermanagement. Dat vind je een pracht werkterrein. Daar ligt jouw toekomst. Daarin wil je aan de slag. Met hart en ziel. En op hbo-niveau.

Goed plan! Zeker met onze tweejarige associate degree (ad) in Land- en Watermanagement. Want met die opleiding word jij een allround professional die praktisch aan de slag gaat met waterproblemen. En die met innovatieve oplossingen komt.

Kom een dagje proefstuderen! Inschrijven

Wereldwijd heel groot

Over watermanagement gesproken: ons kleine waterlandje is daar wereldwijd heel groot in. Heel goed ook! We werken hier niet alleen dag en nacht aan zaken als dijkversterking, beekherstel, rivierverruiming, water in de stad en schoon drinkwater, we zijn op al die terreinen ook internationaal al jaren heel goed bezig.

Grote(re) uitdagingen

En nu, door de klimaatverandering, worden de uitdagingen op het gebied van watermanagement alleen maar groter en groter. Dat vraagt - zeker ook van jou - om steeds innovatievere oplossingen om water de ruimte te geven, maar zeker ook om die ruimte meteen slim te benutten. Voor wonen, werken, recreƫren, landbouw en natuur.

Gebundelde kennis

Na twee jaar ken je en kun je van alles dat te maken heeft met bodem, water, klimaat, ecologie en landschap. Daarmee kun je elke praktische uitdaging in de watersector aan. Bijvoorbeeld in een juniorfunctie in de grond-, weg- en waterbouwsector. Of in het watermanagement bij een waterschap. Maar je kunt natuurlijk ook door voor je bachelor. Hoe dan ook: de waterwereld kan bijna niet wachten tot jij bent afgestudeerd.

Student en docent Land- en Watermanagement aan computer in Velp
Schrijf je in via Studielink Klik hier!
Brochure aanvragen? Klik hier!

De opleiding Land- en Watermanagement kun je ook volgen als: