Opleiding: Associate degree
Locatie: Velp (bij Arnhem)
Opleidingsduur: 2 jaar
Taal: Nederlands
Soort: Deeltijd

Land- en Watermanagement (associate degree deeltijd)

In twee jaar diep(er) in de waterwereld

Prima! Als jij het de hoogste tijd vindt voor de volgende stap in je carrière in de watersector of, vanuit een heel ander werkveld, de carrièreswitch daarheen wil maken, dan hebben wij daar de perfecte opleiding voor.

Deeltijd hbo

Onze tweejarige associate degree (ad) deeltijd hbo-opleiding, om precies te zijn. Daarmee duik je diep of nog dieper in de wereld van het Land- en Watermanagement. En word je die allround professional die praktisch aan de slag gaat met waterproblemen en die met innovatieve oplossingen daarvoor komt.

Internationaal

Over land- en watermanagement gesproken: daar zijn we als klein landje wereldwijd heel groot en heel goed in. We werken hier niet alleen dag en nacht aan zaken als dijkversterking, beekherstel, rivierverruiming, water in de stad en schoon drinkwater, we zijn op al die terreinen ook internationaal al jaren heel goed bezig.

Uitdagend

Bovendien maakt de klimaatverandering de uitdagingen op het gebied van land- en watermanagement alleen maar groter. En dus wordt de vraag - zeker ook aan jou - naar toekomstbestendige oplossingen er ook alleen maar groter op. Steeds meer creativiteit en expertise is nodig. Niet alleen om water de ruimte te geven, ook om die ruimte meteen optimaal te benutten. Voor wonen, werken, recreëren, landbouw en natuur. In harmonie met elkaar.

Twee studenten Land- en Watermanagement aan de laptop in de mediatheek in Velp
Schrijf je in via Studielink Klik hier!
Brochure aanvragen? Klik hier!