Dier

Je hebt een echte passie voor dieren en dierenwelzijn. Wil je die passie inzetten tijdens je studie en in je loopbaan? Voor dieren in het algemeen, of voor paarden in het bijzonder? Bekijk eens wat onze Dier-opleidingen te bieden hebben.

Welke opleiding past bij jou?

Diermanagement (Leeuwarden)

Volg jij de ontwikkelingen in de dierensector op de voet, en denk je in oplossingen? Dan heb je waarschijnlijk ook een hart voor dieren en vind je biologie een tof vak. Wil je nog meer weten over natuurbeheer, ecologie, dierenverzorging en -gedrag? Maar ook over leidinggeven, marketing en communicatie? Dan zit je bij Diermanagement op de juiste plek.

Diermanagement, ad (Velp)

Heb je zin om te werken met dieren? Bij een kinderboerderij bijvoorbeeld, manege, asiel, dierenspeciaalzaak of de dierenbescherming? Met deze tweejarige associate degree Diermanagement bereik je dat doel én een erkend hbo-diploma. Je leert alles over de wereld van gezelschaps- en wilde dieren. En je verdiept je in dierenwelzijn en de relatie tussen mens en dier.

Animals, Society and Business (Velp)

Wil jij het verschil maken in de nationale en internationale agro-foodsector? Als onderzoeker, adviseur, ondernemer of manager? Met jouw oog voor maatschappelijke ontwikkelingen en met jouw kennis van het dier en een gezonde bedrijfsvoering ontwikkel je innovatieve businessmodellen. Zo stap jij uit je studie Animals, Society and Business. En zo kun jij wereldwijd aan de slag.

Equine, Sports and Business
(Velp)

Zijn paarden jouw passie? En is een baan in de internationale paardensector jouw ambitie? Tijdens de opleiding Equine, Sports and Business kom je alles te weten over het welzijn van paarden en een duurzame bedrijfsvoering. Jouw kennis en vaardigheden zet je vervolgens in voor de paardenhouderij. Als paardenvoeradviseur, hippisch ondernemer, fokkerijdeskundige of eventmanager.

Niet gevonden wat je zoekt?

Geen probleem. We hebben nog veel meer leuke en uitdagende opleidingen voor je. Bekijk op de overzichtspagina waar jij blij van wordt.