Building your world

Je staat op het punt om je eigen wereld te bouwen!

Dit doe je bij HVHL door je eigen pad te kiezen en een opleiding te volgen die jou de skills geeft om te bouwen aan een futureproof wereld voor jou en je omgeving.

Sfeervolle hogeschool
Je voelt je hier snel thuis en leert veel nieuwe mensen kennen.

Leren door te doen
Hier doe je onderzoek met behulp van moderne faciliteiten en samenwerkingen met de (internationale) praktijk.

Opleidingen die impact maken
Studenten van HVHL zijn zeer gewild door werkgevers.

Futureproof
Jij maakt met je specifieke kennis en vaardigheden de wereld futureproof.

Welk gebied past bij jouw interesse? Kies voor een opleiding waarin jij jouw wereld wilt bouwen.

Business

Ben jij een echte ondernemer en wil je dit doen in de meest innovatieve en grootste sectoren van Nederland?  Wil je duurzame business modellen bedenken? Onze business-opleidingen geven jou de skills om te slagen in deze wereld.

Leefomgeving, mens en dier

Wil jij je inzetten voor een prettige en gezonde leefomgeving van mensen en/of dieren. Dan zijn de opleidingen binnen Leefomgeving, mens en dier jouw natuurlijke habitat.

Watermanagement en klimaatverandering

Wil jij oplossingen bedenken op de meest complexe uitdagingen in de deze wereld. Werkgevers staan te springen om dit soort werknemers.  Kijk eens wat onze opleidingen binnen Watermanagement en klimaatverandering jou te bieden hebben.

Research

Ben je nieuwsgierig en onderzoekend en vind je scheikunde een mooi vak? Binnen Research zijn er diverse opleidingen die opleiden tot forensisch onderzoeker bij de politie of als specialist binnen de biotechnologie en/of farmacie. 

Agri & voeding

Ben jij diegene die ons voedsel gezonder en beter maakt? Wil je dit realiseren bij de bron van ons voedsel of bij de verwerking hiervan? Met de opleidingen binnen de Agri & voeding kun jij bouwen aan een gezonde wereld. 

Lectoraten

Hogeschool Van Hall Larenstein staat bekend om de sterke samenwerking tussen onderzoek en onderwijs en wordt internationaal hoog aangeschreven als kennisinstituut. Lectoren, onderzoekers, docenten en studenten doen samen met partners uit het werkveld kwalitatief hoogwaardig praktijkgericht onderzoek.