Building your world

Je staat op het punt om je eigen wereld te bouwen! Dit doe je bij HVHL door je eigen pad te kiezen en een opleiding te volgen die jou de skills geeft om te bouwen aan een futureproof wereld voor jou en je omgeving.

Welk opleidingsgebied past bij jouw interesse?

Green Business

Ben jij een echte ondernemer en wil je dit doen in de meest innovatieve en grootste sectoren van Nederland?  Wil je duurzame business modellen bedenken? Onze Green Business-opleidingen geven jou de skills om te slagen in deze wereld.

Klimaat en omgeving

Wil jij je inzetten voor een prettige en gezonde leefomgeving van mensen en/of dieren. Dan zijn de opleidingen binnen Klimaat en omgeving jouw natuurlijke habitat.

Water en natuur

Wil jij oplossingen bedenken voor de meest complexe uitdagingen in deze wereld. Werkgevers staan te springen om dit soort werknemers. Kijk eens wat onze opleidingen binnen Water en natuur jou te bieden hebben.

Laboratory sciences

Ben je nieuwsgierig en onderzoekend en vind je scheikunde een mooi vak? Binnen Laboratory sciences zijn er diverse opleidingen die opleiden tot forensisch onderzoeker bij de politie of als specialist binnen de biotechnologie en/of farmacie. 

Agri & voeding

Ben jij diegene die ons voedsel gezonder en beter maakt? Wil je dit realiseren bij de bron van ons voedsel of bij de verwerking hiervan? Met de opleidingen binnen de Agri & voeding kun jij bouwen aan een gezonde wereld. 

Dier

Je hebt een echte passie voor dieren en dierenwelzijn. Wil je met dieren in het algemeen werken of heb je een passie voor paarden? Kijk eens op deze pagina om te kijken wat onze dierenopleidingen te bieden hebben.

 

 

Lectoraten

Hogeschool Van Hall Larenstein staat bekend om de sterke samenwerking tussen onderzoek en onderwijs en wordt internationaal hoog aangeschreven als kennisinstituut. Lectoren, onderzoekers, docenten en studenten doen samen met partners uit het werkveld kwalitatief hoogwaardig praktijkgericht onderzoek.

Waarom HVHL?

Sfeervolle hogeschool
Je voelt je hier snel thuis en leert veel nieuwe mensen kennen.

Leren door te doen
Hier doe je onderzoek met behulp van moderne faciliteiten en samenwerkingen met de (internationale) praktijk.

Opleidingen die impact maken
Studenten van HVHL zijn zeer gewild door werkgevers.

Futureproof
Jij maakt met je specifieke kennis en vaardigheden de wereld futureproof.