Building your world

Je staat op het punt om jouw futureproof wereld te bouwen. Dit doe je bij Hogeschool Van Hall Larenstein (HVHL) door je eigen pad te kiezen. En door een opleiding te volgen, die jou de skills geeft om de wereld ook voor anderen toekomstbestendig te maken.
Welkom bij de duurzaamste hogeschool van Nederland!

Welke opleiding past bij jouw interesse?

Green business

Ben jij een echte ondernemer? En wil je duurzame businessmodellen bedenken in de meest innovatieve en grootste sectoren van Nederland? Onze Green business-opleidingen helpen jou om daarin te slagen.

Klimaat en omgeving

Wil jij je inzetten voor een omgeving waar mensen, dieren en planten gezond en prettig leven? Dan kun je met de opleidingen binnen Klimaat en omgeving heel veel kanten op. Wordt dit jóuw nieuwe habitat?

Water en natuur

Wil jij oplossingen bedenken voor de meest complexe uitdagingen in deze wereld? Werkgevers staan te springen om dit soort collega's. Kijk eens wat onze opleidingen binnen Water en natuur jou te bieden hebben.

Laboratory sciences

Ben je nieuwsgierig en onderzoekend, en vind je scheikunde een mooi vak? Binnen Laboratory sciences leiden we je op tot forensisch onderzoeker bij de politie of tot specialist in de biotechnologie of farmacie.

Agro en voeding

Ben jij diegene die ons voedsel gezonder en beter maakt? En wil je dit realiseren bij de bron van ons voedsel of bij de verwerking ervan? Met de opleidingen binnen Agro en voeding kun jij bouwen aan een gezonde wereld.

Dier

Je hebt een echte passie voor dieren en dierenwelzijn. Wil je die passie inzetten tijdens je studie en in je loopbaan? Voor dieren in het algemeen, of voor paarden in het bijzonder? Bekijk eens wat onze Dier-opleidingen te bieden hebben.

Lectoraten

Hogeschool Van Hall Larenstein is bekend om de sterke samenwerking tussen onderwijs en onderzoek, en staat internationaal hoog aangeschreven als kennisinstituut.

Lectoren, onderzoekers, docenten en studenten doen kwalitatief hoogwaardig en praktijkgericht onderzoek, samen met partners uit het werkveld.

Waarom HVHL?

Sfeervol
Bij onze hogeschool voel je je snel thuis en leer je veel nieuwe mensen kennen.

Leren door te doen
Je doet onderzoek met moderne faciliteiten en werkt samen met de (internationale) praktijk.

Opleidingen met impact
Door je specifieke kennis en skills ben je als student van HVHL erg gewild bij werkgevers.

Futureproof
Jij maakt tijdens en na jouw studie de wereld klaar voor de toekomst.