Opleiding: Bachelor
Locatie: Velp (bij Arnhem)
Opleidingsduur: 4 jaar
Taal: Engels
Interessegebied: Business
Soort: Voltijd

International Business in Food and Flowers (bachelor voltijd)

International Business in Food and Flowers is een richting van de opleiding Bedrijfskunde en Agribusiness.

Kom naar de open dag! Informatie en aanmelden

Dynamisch werkveld

Je hebt interesse in de internationale wereld gericht op de foodsector en/of bloemenbranche. Jij kijkt uit naar een commerciële functie. Deze Engelstalige opleiding geeft jou een voorsprong in de genoemde sectoren. Je start namelijk met een unieke opleiding. De enige in Nederland! Zo kun jij je onderscheiden bij het vinden van een passende job. Tijdens de opleiding maak je kennis met aanbod en problematiek in de internationale sectoren van voedsel en bloemen. Je werkt samen met het bedrijfsleven bij het maken van praktijkopdrachten. Bouw vanaf dag één aan een waardevol internationaal netwerk. See you soon!

Internationale handel

Nederland is het grootste exportland van Europa. En na de VS is Nederland de grootste speler in de export van agrarische producten ter wereld. Daarom is er veel vraag naar afgestudeerden die kennis van zaken hebben. Tijdens de opleiding International Business in Food and Flowers leer je alles over nieuwe business modellen in de economie van voedsel en bloemen. En als jij kunt handelen in de snelle wereld van verse producten, kun je alles verhandelen. De wereld ligt voor je open.

Jij staat centraal

Vanaf de eerste dag ben je onderdeel van een ‘international classroom’, samen met je buitenlandse medestudenten. Daarnaast krijg je aanvullende begeleiding van je mentor. Kortom, jij staat centraal.

Brochure aanvragen? Klink hier!