Opleiding: Bachelor
Locatie: Leeuwarden
Opleidingsduur: 4 jaar
Taal: Engels
Soort: Voltijd

International Business (bachelor voltijd)

Kom naar de open dag op
6 februari 2021
Informatie en aanmelden

Jouw toekomst in de internationale business

Vind jij het leuk om over de grens te kijken? Ben jij ondernemend en houd je van samenwerken? Dan is International Business for the Future iets voor jou. Jij hebt vast ook gemerkt dat de internationale handel in de wereld sterk groeit. Tegelijkertijd wordt de noodzaak steeds groter om rekening te houden met de toekomst van de aarde. Bedrijven staan daarmee voor een enorme uitdaging. Daarvoor zijn mensen nodig die dat kunnen, durven én doen. Ben jij straks die creatieve business professional die hen helpt succesvol te innoveren?

Planet, People en Profit

Nederland heeft een goede reputatie in export en internationale handel. Voor onze school is internationaal én toekomstgericht ondernemen een vanzelfsprekende combinatie. De kracht van deze opleiding schuilt in het vinden van slimme oplossingen. Je lost niet alleen het probleem op voor één product maar je begrijpt het geheel en de samenhang. Zo kan iedereen profiteren en is jouw bedrijf in staat duurzaam te veranderen. Planet, People én Profit dus. Dit is wat International Business for the Future anders maakt.

De opleiding International Business bij Van Hall Larenstein onderscheidt zich van andere International Business opleidingen op drie punten:

  1. Wij zien duurzaam ondernemen als een kans
  2. Er is veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en leiderschap
  3. Wij richten ons op de Engelse taal; je hoeft geen verplichte andere taal te volgen.

International Business in 2 minuten

Schrijf je in via Studielink Klik hier!
Brochure aanvragen? Klik hier!