Opleiding: Bachelor
Locatie: Velp (bij Arnhem)
Opleidingsduur: 4 jaar
Taal: Nederlands
Soort: Deeltijd

Land- en Watermanagement (bachelor deeltijd)

Kom naar de open avond! Informatie en aanmelden

Nederland: waterland

Zeg Nederland en je zegt waterland. Zeg waterland en je zegt meteen wat ons land letterlijk en figuurlijk groot heeft gemaakt. Juist, de strijd tussen water en land, land en water. Die wij al eeuwen voeren. En winnen. Veel successen dus. Eerst vooral nationaal. Maar door de jaren heen meer en meer internationaal. Zeg maar gerust wereldwijd.

Creativiteit en innovativiteit

De klimaatverandering betekent een nieuw hoofdstuk in onze strijd. Stelt ons voor nieuwe uitdagingen. Vraagt nog meer van onze creativiteit en innovativiteit. Want met simpelweg steeds hogere dijken bouwen komen we er niet. We zullen water de ruimte moeten geven. In harmonie met recreatie, landbouw en natuur. Voor de natuur moeten we verdroging tegengaan. We moeten zorgen voor voldoende goed drinkwater. Overal ter wereld. En we zullen water misschien wel moeten inzetten als duurzame energiebron.

Verdiepen

Dat vraagt om specialisten over de volle breedte van land- en watermanagement. Dat vraagt om de deeltijdopleiding Land- en Watermanagement in Velp. Waar je je kunt verdiepen in landschappen, ruimtelijke informatietechnologie of ecohydrologie.

Prima aangeschreven

Onze, en binnenkort misschien wel jouw opleiding Land- en Watermanagement staat prima aangeschreven. Niet zo gek, Van Hall Larenstein zit al jaren tot ver over haar oren in de waterwereld. Dankzij onze nauwe contacten in en met de sector weten wij de laatste ontwikkelingen uit de eerste hand. Daarom zijn onze opleidingen ook helemaal bij de tijd. En maar al te vaak zelfs de tijd vooruit.

Deeltijd studenten Land- en Watermanagement samen studeren in Velp
Schrijf je in via Studielink Klik hier!
Brochure aanvragen? Klik hier!

De opleiding Land- en Watermanagement kun je ook volgen als: