Kijk hoe HVHL-studenten hun docenten verrassen in de Helden van het Onderwijs op SBS6

24-11-2021

Op zondag 28 november om 16.00 uur worden twee docenten van Hogeschool Van Hall Larenstein (HVHL) in het zonnetje gezet. Studenten Saki Morita en Lars Fasel vonden dat het tijd werd om wat vreugde te brengen, na een zware pandemietijd voor zowel student als docent. Ze trokken daarom alles uit de kast. Hoe ze dat gedaan hebben en of het gelukt is, zie je zondag bij het SBS6 programma de Helden van het Onderwijs, dat wordt gepresenteerd door Nance Coolen.

Tekst loopt onder de foto door

Student Lars Fasel verrast docent Harriet Berns via het SBS6 programma de Helden van het Onderwijs
Student Lars Fasel verrast docent Harriet Berns

Betrokken docenten, gewaardeerd door studenten

In het afgelopen anderhalf jaar was het niet makkelijk voor docenten en studenten op HVHL. Maar toch zette iedereen zijn schouders eronder. Saki Morita, student International Business in Food and Flowers, en Lars Fasel, student Tuin- en Landschapsinrichting  in Velp, vroegen om hulp bij het SBS6 programma de Helden van het Onderwijs om hun docenten Petros Maliotis en Harriet Berns te verrassen. Hoe dat afliep kun je zondag 28 november bekijken om 16.00 uur op SBS6.

Tekst loopt onder de foto door

Student Saki Morita verrast docent Petros Maliotis via het SBS6 programma de Helden van het Onderwijs
Student Saki Morita verrast docent Petros Maliotis

Over het tv-programma

Er stonden in de afgelopen tijd veel helden op in Nederland. Denk aan al die kanjers uit de zorg en bij de politie. Het onderwijs hoort daar ook bij. De flexibiliteit van docenten was groot, net als de werkstress. Zij hebben heel wat voor hun kiezen gekregen vanaf 2020. In de Helden van het Onderwijs worden juist die helden op de school – in hun favoriete werkomgeving - geëerd op een leuke, en soms ludieke wijze. De emoties lopen af en toe hoog op en dat levert ook bijzonder mooie televisie op. Kijken dus.