Green Business is Big Business

Je bent een echte ondernemer en je droomt van een eigen bedrijf. Of je kiest voor een baan binnen de grootste en innovatiefste sectoren in de wereld.

Businessmodellen worden duurzame businessmodellen. Jij bedenkt ze, en bouwt hierdoor een succesvolle business carrière op die de wereld beter maakt . Wij zorgen voor de skills die je nodig hebt om te slagen. Welke business world ga jij bouwen? 

Welke opleiding past bij jou?

Bedrijfskunde en Agribusiness (Leeuwarden)

Als aankomend ondernemer in de agrarische & food wereld leer je eerst een bedrijf te managen. Daar komt heel wat bij kijken. Zo moet de financiële huishouding gezond zijn en blijven, maar ook: hoe ga je de concurrentieslag aan met andere bedrijven? Je leert veel door te doen: want dat is ondernemen. En dus ga je binnen de opleiding snel aan de slag met het runnen van je eigen bedrijf. We leren je wat ondernemen is (een vak op zichzelf) en je krijgt adviesvaardig-heden mee. Zo word je opgeleid tot de ondernemer of adviseur waar de sector en de wereld op wacht.

HVHL Business

International Business (Leeuwarden)

International Business is een Engelstalige opleiding gericht op internationale kennis en wereld-handel. In dit werkveld sta je midden in de veranderende wereldeconomie. Een economie waar verspilling van grondstoffen minimaal wordt en afval wordt hergebruikt. Met die kennis ben je waardevol voor bedrijven en overheden over de gehele wereld. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Tijdens de opleiding werk je samen met medestudenten van verschillende nationaliteiten. Wil je internationaal werken en denk je wel eens na over andere duurzame verdienmodellen, dan is deze opleiding je op het lijf geschreven.

International Agribusiness and Trade (Velp)

De wereld is je werkveld als je kiest voor de economische dynamiek van de foodsector en de bloemenbranche. Een studie voor wie internationale ambities heeft, een sterke interesse in marketing en een voorliefde voor voeding en bloemen. Een Engelstalige opleiding die jou op voorsprong zet. Al is het alleen maar omdat het de enige in Nederland is. Heb je meteen een streepje voor bij het vinden van een passende job. Je leert hoe je een bedrijf moet leiden. En alles over de marktwerking van voedsel en bloemen over de hele wereld. Je werkt samen met het bedrijfsleven bij het maken van praktijkopdrachten. En vanaf dag één bouw je aan een waardevol internationaal netwerk. See you soon!

Niet gevonden wat je zoekt?

Geen probleem, we hebben nog veel meer leuke en uitdagende opleidingen voor je. ga terug naar de overzichtspagina en bekijk wat we je nog meer te bieden hebben.