Green Business

Ben jij een echte ondernemer? En wil je duurzame businessmodellen bedenken in de meest innovatieve en grootste sectoren van Nederland? Onze Green Business-opleidingen helpen jou om daarin te slagen.

Welke opleiding past bij jou?

Bedrijfskunde en Agribusiness (Leeuwarden)

Als aankomend ondernemer in de agrarische en food-wereld ga je eerst aan de slag met het runnen van je eigen bedrijf. Daar komt heel wat bij kijken. Want hoe zorg je voor een gezonde financiële huishouding? Of hoe ga je de concurrentieslag aan met andere bedrijven? Je leert wat ondernemen is en je krijgt adviesvaardigheden mee. En dat op een heel praktische manier.

HVHL Business

International Business (Leeuwarden)

In deze Engelstalige opleiding focus je op internationale kennis en wereldhandel. Je staat midden in de veranderende economie. Waar grondstoffen minimaal worden verspild en afval wordt hergebruikt. Samen met medestudenten van allerlei nationaliteiten denk je na over nieuwe duurzame verdienmodellen. Zo maak je je waardevol voor organisaties over de hele wereld.

International Agribusiness and Trade (Velp)

De wereld is je werkveld als je kiest voor de voedsel-, bloemen- en houtsector. Deze Engelstalige studie zet jou op een voorsprong in de arbeidsmarkt. Helemaal omdat het de enige in ons land is. Je leert hoe je een bedrijf moet leiden en hoe de marktwerking in de branche is. Samen met het bedrijfsleven maak je je praktijkopdrachten. En je bouwt aan een waardevol internationaal netwerk.

Niet gevonden wat je zoekt?

Geen probleem. We hebben nog veel meer leuke en uitdagende opleidingen voor je. Bekijk op de overzichtspagina waar jij blij van wordt.