Voedingsmiddelentechnologie in Velp

Ontwikkelen in de wereld van food, marketing en technologie

Zouden kauwgom met een biersmaak, een hip feestdrankje of gezonde (én lekkere) chips jouw bedenksels kunnen zijn? Vind jij het belangrijk dat voedsel veilig en van goede kwaliteit is? Dan is dit de opleiding voor jou! Doe wat met je ideeën en begin aan Voedingsmiddelentechnologie. We leiden je op tot kwaliteitsmanager, consultant of dé maker van het nieuwste, succesvolle voedingsmiddelenproduct van de toekomst: eetbare examens of je eigen shoarmadrankje? Bedenk het maar!

Kom naar de open dag! Aanmelden
Kom een dagje proefstuderen! Inschrijven

Scheikunde, economie en voeding

Je combineert technologie, management en foodmarketing. Daarnaast krijg je ook veel te maken met communicatie. Je denkt vanuit de consument in termen van gezondheid, veiligheid, marketing, product, kwaliteit, management en bedrijfsvoering. Een fantastische uitdaging voor technologisch en creatief ingestelde ‘foodies’ met oog voor de markt. Bij Voedingsmiddelentechnologie leer je vakken als scheikunde en economie toepassen op voeding. Denk bij deze studie ook aan dynamiek, marketing, trends, smaak, handel, duurzaamheid, voedselveiligheid en gezondheid.

Deze opleiding wordt zowel in Leeuwarden als in Velp aangeboden. De hier weergegeven informatie gaat over de locatie Velp.

Brochure aanvragen? Klik hier!