Wij gebruiken cookies
Van Hall Larenstein gaat zeer zorgvuldig om met haar klanten informatie en zal deze gegevens nimmer aan derden ter beschikking stellen. Lees meer over ons Privacy- en Cookiebeleid.
Wist je dat er vrijwel iedere dag een nieuw product op de markt komt? En dat er steeds meer aandacht is voor voedingsmiddelen die beter maar vooral ook gezonder zijn? Kwaliteit en innovatie zijn dus belangrijke begrippen in deze branche. Maar de consument moet het wel lekker vinden! Marktonderzoek, kennis van de productiemogelijkheden, producteigenschappen en gezondheid: allemaal zaken die komen kijken bij het introduceren van nieuwe producten.
Met behulp van scheikunde en biologie leer je meer te begrijpen van voedingsmiddelen. Je houdt je bezig met praktische en specialistische zaken: gezondheid, productontwikkeling, kwaliteit, onderzoek, voeding en consumentengedrag.
Deze opleiding wordt zowel in Leeuwarden als in Velp aangeboden. De hier weergegeven informatie gaat over de locatie Leeuwarden.